Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
09.10.2017

Peníze obratem do 10 minut od schválení

Půjčit si tisícovku na týden? Dva tisíce na dva týdny? Nebo patnáct stokorun na deset dní? Možností na trhu je celkem dost, neváhejte proto ani minutu – protože za další minutu může být dohoda na světě. Ano, tohle není vůbec žádný vtip. Nebojte se jednat, protože s vyžádanými penězi budete moci disponovat prakticky obratem.


Snadná pomoc pro všechny, kteří řeší přechodnou finanční krizi


Máte ekonomické problémy, se kterými potřebujete pomoci? Pak tu jsou nebankovní společnosti poskytující krátkodobé půjčky, díky nimž to bude skutečně hračka. Nemusíte vykročit přes práh a jet do nejbližšího krajského města nebo telefonovat donekonečna na speciální placené infolinky, abyste se dozvěděli více a sjednali si úvěr. Jde to totiž mnohem snadněji, než si vůbec myslíte. Klasická krátkodobá nebankovní půjčka je dostupná prakticky všem žadatelům, podmínek je zde naprosté minimum. Na co tedy musíte brát maximální zřetel, když si chcete půjčit peníze?


Zjistěte si maximum informací o firmě, jíž jste si pro tento účel vybrali


Když o někom vůbec nic nevíte, jistě s ním nepůjdete ani do žádného podniku. A to platí i v oblasti nebankovních půjček, v opačném případě můžete nepříjemně narazit. Musíte se o protistraně dozvědět co nejvíce informací, teprve pak bude možné jednat o tom, že by mohla proběhnout nějaká půjčka – to je přeci naprosto logický postup.


Důležité jsou samozřejmě i jiné věci. Například, jaká úroková sazba by na vás mohla čekat? A co skryté poplatky, jsou zde nějaké? Odpověď právě na tuto otázku si přitom ověříte celkem snadno, stačí jen srovnat úrokovou sazbu a RPSN (roční procentní sazbu nákladů). Pokud se diametrálně odlišují, je naprosto jasno. Právě u takové nabídky budou skryté poplatky skutečně denním chlebem. Podobné firmy proto nesponzorujte a obraťte se raději tam, kde lze čekat maximálně férové jednání. Takových společností je celá řada, stačí si tedy jen vhodně vybrat!


Snadná finanční injekce pro naprosto všechny věkové skupiny, od studentů po seniory


Vůbec nezáleží na tom, jestli vám právě bylo osmnáct nebo jste starším penzistou, půjčku v každém případě dostanete, pokud splníte pár základních předpokladů. Kromě věku je to ještě pravidelný měsíční příjem (nezávisle na jeho výši, zkrátka je nutné, aby takový příjem existoval, více se poskytovatel už vyptávat nebude) a trvalé bydliště na území ČR. Pokud splníte tyto základní náležitosti, už nic nebrání žádosti o půjčku, která bude obratem schválena. Snad ještě jedna podmínka, která se ale rozumí sama sebou – musíte mít bankovní účet v libovolné české bance, v opačném případě nebude možné peníze vyplatit. Nestačí jen například dispoziční právo k manželovu či manželčinu účtu, musíte mít bankovní účet vedený přímo na jméno žadatele.


Riziko? Prověřte si poskytovatele a nic takového už řešit vůbec nemusíte


Nulové riziko. Přesně tato dvě slova jsou něčím, co nás naprosto ukolébá a přivede do klidu. A nebojte se, i ve světě půjček lze toto sousloví směle používat, stačí k tomu jen opravdu málo. Prostě si prověřte firmu, která vám chce poskytnout mikroúvěr. Její minulost, její někdejší klienti a reference v diskuzních fórech. Sídlo v ČR, ideálně na nějaké známější adrese. Letitá zkušenost s českým nebankovním trhem. To vše jsou indicie, které naznačují na jediné – máte tu čest s férovou firmou a není proč se bát, krátkodobá nebankovní půjčka bude v tomto případě v naprostém pořádku!
Velmi důležité také je, abyste si prověřili možnosti takzvaných doplňkových služeb. Totiž, pokud potřebujete nějak upravit výši měsíční splátky, je to přímo nutnost. A totéž platí o pojištění schopnosti splácet, které nedostanete povinně všude. Právě tyto dvě věci jsou nesmírně důležité, totéž platí o možnosti odsunout za mírný poplatek lhůtu splatnosti. Někdy přijdou do cesty nesnáze a nemůžete peníze včas splatit, tak proč další problémy? Jednoduše se dohodněte, je to ve vašem osobním zájmu. Poskytovatel nebankovní půjčky vám vyjde maximálně vstříc…


Sankce za předčasné splacení nebo poplatek za vyřízení? Běžte potom raději jinam


Nebankovní půjčky jsou hodně specifické. Kromě toho, že peníze dostanete prakticky obratem a bez udání důvodu (snad jen s výjimkou hypoték), okamžitě poznáte, zda daná společnost je nebo není férovou. Ověřit si to můžete na základě několika zdánlivých maličkostí, o kterých se dozvíte na oficiálním webu poskytovatele. Oč jde? Tak například, pokud je zde uvedena sankce za předčasné splacení úvěru, nepotřebujete číst dál. Zdědíte peníze, dostanete mimořádné prémie v zaměstnání a chcete z těchto prostředků uhradit dluh. Že to bude s velkým poplatkem navíc? To přeci není férové.


Stejně tak poplatek za vyřízení žádosti o půjčku. Nic podobného dnes není na nebankovním trhu standardem, spíše naopak – od podobných věcí se dnes ustupuje. Silná konkurence ale podobný nešvar nevymýtila všude, takže se s některými podobnými požadavky na klienta můžete setkat ještě dnes. Proč se ale zabývat nabídkou dál, když odhalíte něco podobného? Byla by to velká chyba. Krátkodobá nebankovní půjčka je dnes k dostání ihned a v tolika různých variacích, že můžete nabídku s poplatky a sankcemi za předčasné splacení obejít doslova obloukem. Pokud si navíc můžete půjčku sjednat online, není jistě co dalšího řešit. Snadná pomoc, když je rodinná kasa zrovna v nesnázích – stačí jen pár kliknutí počítačové myši, několik málo slov a vše je kompletně zařízeno.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%