Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
24.05.2022

Mohu podat žádost o půjčku i online?

Stačí jen málo, pár minut vašeho času stráveného u počítače. Celý úvěr se pak vyřídí velmi rychle.

Rychlá akce, která bude zároveň bez zbytečných otázek. Pokud snad hledáte krátkodobou půjčku, nemusíte nikam daleko. Vlastně můžete zůstat doma, všechny podstatné náležitosti se totiž vyřeší online. Pohodlně a bez udivených pohledů sousedů, když u vašich dveří zazvoní kurýr nebankovního poskytovatele půjček. Online řešení je praktické i v případě nákupu oblečení nebo elektroniky. Tak proč je nezkusit i v případě finančních služeb? Když vsadíte na firmu s dobrou reputaci, která trvá už dlouhé roky, nemůžete se splést!

Neúčelový produkt naprosto pro každého

Kolik náležitostí je třeba splnit? Žádost o půjčku má jen několik málo podmínek, které jsou vlastně spíše formální. Především je důležité, že nemusíte nic vysvětlovat, udávat důvod, předkládat faktury a účtenky. Půjčka pro všechny se bez takové administrativy obejde, nakonec to ušetří i poměrně dost velkou část administrativy, která do dnešního světa vlastně vůbec nepatří. Co je tedy nutné dodržet?

  • Je jasné, že chyba uvedená v žádosti zdrží vyřízení. Dejte si proto pozor i na malé překlepy.
  • Jméno, příjmení, adresa trvalého bydliště. Všechny základní osobní údaje musí být v pořádku.
  • Příjmy bude nutné doložit, to znamená, že k žádosti nahrajete také výpis z bankovního účtu.

Rychlá akce je dnes už samozřejmostí

Je jasné, že na peníze spěcháte. Žádost o půjčku ale rozhodně není během na dlouhou trať a vyřízeno může být ještě dříve, než jste původně čekali. Už do pouhých patnácti minut od schválení mohou vyžádané finanční prostředky přistát na vašem bankovním účtu. Ten je zapotřebí nejprve zaregistrovat symbolickou ověřovací platbou a po definitivním potvrzení žádosti už je všechno jen na rychlosti zpracování platby ve vaší bance. Jde tedy o zcela bezpečnou a diskrétní transakci, do které nebude vidět nikdo z vašeho širšího okolí. Sousedé, přátelé, nikdo nebude mít zprávu o tom, že si sjednáváte půjčku. Informace se tedy nešíří dál a nebudete mít pomyslnou nálepku dlužníka, která se snímá jen velmi těžko, zvláště pak na maloměstě. Půjčka s minimem požadavků je už připravena.

Vyberte si částku a lhůtu splatnosti

Máte svobodu volby, to je zcela jasné! Zvolit si můžete různé varianty v rozmezí 1 a 30 tisíc korun se lhůtou splatnosti v rozmezí 1 a 4 týdnů. To jsou základní mantinely, ale samozřejmě můžete vybírat podle konkrétní situace, vše je věcí velmi jednoduché domluvy. Půjčujte si také vždy jen tolik, kolik umožní váš rodinný rozpočet. Přecenit své síly a nemít jasno v tom, co si můžete dovolit, znamená krok směrem k dluhové pasti. Problémům se ale dá předcházet vhodnou prevencí, nezapomeňte proto na důkladnou rozvahu!

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%