Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
08.02.2018

Svátek všech zamilovaných lze oslavit i netradičně, nabídneme vám třeba levnější půjčku

Někteří mají raději první květen, jiní zase svátek zamilovaných oslavují čtrnáctého února, v den svátku svatého Valentýna. To ale nic nemění na tom, že možností k oslavě se nabízí poměrně dost. A zapojíme se i my v SOS Credit. Sbírejte srdíčka a můžete získat zajímavou slevu na naši nebankovní půjčku…


Srdce jsou pro vás připravena, teď už stačí je jen najít a posbírat ve velkém


Je to jednoduché, levnější půjčka čeká na toho, kdo najde srdíčka na našem webu. Jsou ukryta rovnoměrně, ale přesto zcela náhodně – musíte mít odhad a samozřejmě také trochu štěstí. Vlastně stačí jen pár kliknutí a hned dostanete zajímavou slevu. Chcete ještě větší? Pak je zapotřebí trochu pověstné trpělivosti! Oslavte proto Valentýna trochu netradičně, ale přesto zajímavě. Nakonec, potřebujete-li pro svou drahou polovičku nějaký ten prezent, určitě není od věci si na něj rychle půjčit. Už do patnácti minut od schválení konkrétní žádosti mohou být finance na účtu, tudíž rychle do květinářství nebo zlatnictví! Samozřejmě, ne každý řeší dárek na poslední chvíli, ale někdy člověk prostě zapomene – nejen proto, že má spoustu jiných všedních starostí.


Alternativa pro každého, kdo si chce půjčit peníze a mít je k dispozici už za chvilku


Rychlá půjčka potěší snad kohokoliv, protože v ještě poměrně nedávné minulosti se na úvěr poměrně dlouho čekalo. Díky naší akční nabídce pak tato půjčka bude nejen rychlá, ale současně i levná. O tom, jestli je pro vás výhodná nebo ne, musíte už zauvažovat sami. Ale ruku na srdce, v případě, že potřebujete okamžitě pořídit aspoň kytici růží a peněženka zeje prázdnotou, existuje snad lepší řešení? Sleva na půjčku se hodí v každém případě, nabídneme vám ale ještě…


  • Maximální diskrétnost. Přeci nechcete, aby se někdo z přátel a známých prořekl, že vám půjčil peníze na dárek k Valentýnu? Když už nic jiného, manželku to zrovna moc nepotěší!
  • Snadné sjednání. Můžete klidně i z mobilu, při rozhovoru s partnerem. Jistě, pro některé lidi je trochu těžší soustředit se na dvě věci, ale kontaktní formulář je jednoduchost sama!
  • Širokou možnost volby. Je jedno, jestli chcete jen tisícovku nebo si děláte zálusk na větší dárek, který má hodnotu patnáct tisíc. Půjčíme vám jakoukoliv sumu v tomto rozpětí!


Levnější půjčka díky sbírání srdíček na našem webu, stačí celé akci věnovat pár minut a prohlédnout si několik stránek. Určitě budete mít štěstí, je to jen otázka času, srdíčka totiž čekají opravdu na všechny! Půjčka právě u nás má celou řadu výhod, mimo jiné se tu nabízí i možnost dosáhnout na věrnostní bonusy. Pokud se totiž vrátíte i na příštího Valentýna (můžete samozřejmě i dříve), je tu připravena výhodnější úroková sazba. Když nebudete stíhat splácet, je možné si splatnost ještě o další čtyři týdny prodloužit.


Nehledejte v tom žádné složitosti, jednoduše si půjčte na dárek pro manželku během pár minut


Několik okamžiků a máte hotovo. Bez kompromisů, bez dlouhého čekání, bez přemrštěných úrokových sazeb. Vyplníte základní kontaktní údaje, dodáte potvrzení o trvalém příjmu, kde nerozhoduje, zda jste OSVČ, zaměstnanec nebo třeba i penzista. Minimální porce administrativy určitě potěší všechny, kteří nehodlají sedět u počítače hodinu a neustále na něco klikat. Zjednodušení je velmi důležité, touto cestou si pak snadno půjčí i ti, jimž svět online mnoho neříká. Bez front, bez osobního kontaktu na kamenné pobočce, bez nervů a prodlev. Sleva na půjčku je k dispozici naprosto všem, kteří splní naše podmínky. Osmnáct let a více, trvalé bydliště v ČR, doklad o příjmech, jak jednoduché!




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%