Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
09.11.2021

Půjčka 20 tisíc rychle a bez čekání.

V dnešní době lze krátkodobé úvěry vyřešit přes internet, bez starostí a nekonečných formulářů.

Online vyřízení znamená časovou úsporu a také méně vrásek, a to ať už jde o jakékoliv téma. Týká se to samozřejmě i nebankovních půjček, které jsou v moderní době dostupné vlastně všem generacím. Vyplníte krátkou žádost a polovina starostí je za vámi, zbývá už jen počkat, až bude tento formulář posouzen a schválen. Na výši příjmů příliš nezáleží, důležité je, aby bylo možné je doložit. Ideálně pak formou výpisu z bankovního konta za poslední tříměsíční období. Tím se prokáže jediné – půjčka nebude pro žadatele komplikací, která by mohla být do budoucna jen obtížně řešitelná. Jinak řečeno, nezaměstnaným se dnes půjčit nedá!

Šance na úvěr je pro všechny

Půjde to hladce, a to nejen tehdy, když žádáte o úvěr jako český státní příslušník. Na našem trhu je připravena i cizinecká půjčka, díky níž může sjednat podobný produkt i někdo, kdo v ČR dlouhodobě pracuje, ale nemá ještě občanství (případně o něj ani v budoucnu neplánuje žádat). Je pravda, že ne každý poskytovatel nebankovních půjček počítá s podobnými zájemci. Záleží vždy na konkrétním nastavení nabídek. Půjčka 20 tisíc pomůže v různých situacích a její největší výhodou je neúčelový charakter. Znamená to jediné, nebudete muset dokazovat, k čemu byly peníze určeny. Důvod je už na vašem osobním posouzení, případně na názoru rodiny a nemusíte si dělat starosti například se skenem účtenek. Jak velká částka na vás čeká? Jak jsou nastaveny jednotlivé mantinely půjček?

  • 1 až 30 tisíc korun. Vyberte si libovolnou částku, možná zde postačí 5, 7 nebo 10 tisícovek.

  • Doba splatnosti může mít čtyři různé formy. 1, 2, 3, ale i 4 týdny, záleží na vašem rozhodnutí.
  • Doklad o příjmech je nutností. Postačí výpis příchozích plateb z bankovního konta za čtvrtletí.

Minimum administrativy, to je vždy cílem

Papírování nemá nikdo rád, mnohdy zbytečně zabírá čas a žádostí o krátkodobé půjčky se to týká rovněž. Smlouva je krátká, ale podmínky jasně stanovené. Půjčka 20 tisíc vyžaduje české bankovní konto, nelze tedy spolupracovat se zahraniční bankou, a to ani v případě, že by šlo například o Slovensko. Takové jsou zákony a je nutné je dodržovat. Otevřít si konto v české měně by určitě neměl být problém pro cizince, kteří v České republice dlouhodobě pracují. Půjčka pro cizince s trvalým pobytem je dobře dostupná, bez ohledu na konkrétní národnost, věk nebo výši příjmu. Využít ji je snadné. Internetové připojení je téměř všude, stačí se připojit – ať už mobilem, tabletem nebo z PC a vyplnit krátký formulář. Uvést všechny údaje přesně a bezchybně je důležité, musíte proto být pečliví.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%