Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
05.10.2021

Půjčka pro cizince s trvalým pobytem.

V dnešní době nemusíte mít české občanství, abyste si úspěšně sjednali krátkodobou půjčku.

Rychlá a věcná dohoda, ale také minimální porce administrativy. Moderní nebankovní úvěry jsou hitem snad ve všech věkových skupinách. Usilovat o ně mohou všichni zájemci, kteří splní několik málo základních předpokladů a podmínek. Záleží samozřejmě na konkrétním poskytovateli, některý bude vyžadovat české státní občanství, jinému bude stačit trvalý pobyt a pracovní smlouva. Jinými slovy, půjčit si může i cizinec, který v ČR dlouhodobě pracuje. Musí si ale pečlivě vybírat, protože ne vždy a všude se dočká kladného ohlasu na svou žádost.

Připraveno je až třicet tisíc korun

Variabilita je velkou doménou moderních úvěrů. Půjčka pro cizince s trvalým pobytem rozhodně nezůstává pozadu, přináší rozličné možnosti pro zájemce o podobný produkt, ať už je jejich konkrétní důvod jakýkoliv. Podobnou otázku jim totiž vůbec nikdo nepoloží, úvěr je obvykle poskytován jako neúčelový. Půjčka pro Slováky je v ČR v tomto směru jednou z nejrozšířenějších, ale samozřejmě se dočkají i další cizinci. Záleží na konkrétních podmínkách poskytovatele, na trhu najdete řadu těch, kteří české státní občanství nevyžadují a stačí jim splnit podmínky, které pro udělení podobných půjček vyžaduje aktuálně platná legislativa. Které to jsou? Buďte bez obav, je jich poměrně málo.

  • Bankovní konto vedené u české banky a v českých korunách. Později bude ještě ověřeno.
  • Doklad o trvalém příjmu. Tato podmínka je důležitá pro všechny žadatele bez rozdílu.
  • Email, telefon a další kontaktní údaje. Vše, co je nutné uvést v žádosti, musíte vyplnit.

Bez spěchu a snadno z pohodlí domova

Je to snadné, půjčka pro cizince s trvalým pobytem nemá jako podmínku osobní jednání. Nemusíte si proto brát volno v zaměstnání, abyste si mohli vyřídit podobný produkt. Není tedy důvod spěchat a dělat si zbytečné starosti. Půjčky do 10000 se vyřídí během několika málo minut z vlastního obýváku, bez ohledu na to, v kterém českém městě žijete. Rychlé řešení bez zbytečných komplikací a dlouhých formulářů, co všechny jen obtěžují a nemají příliš velký smysl. Nabídka je připravena jak pro české občany, tak i cizince – nejen z Evropy, ale vlastně z celého světa, bez nějakých rozdílů a podmínek. Stačí si vybrat poskytovatele, který podobné věci umožní a je jasné, že na trhu takové společnosti jsou a budou.

Snadná dostupnost bez ohledu na čas

Sjednejte si úvěr kdykoliv a nedívejte se přitom na hodinky! Nabídka je totiž plně k dispozici, a to bez ohledu na to, jestli je víkend nebo všední den, zda je osm hodin ráno nebo šest hodin večer. Jistě, úvěr sjednaný online je totiž bez hranic, vyplnit poptávkový formulář můžete kdykoliv, kdy přijdou finanční starosti.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%