soscredit

Ochrana osobních údajů

Orange finance  s.r.o., se sídlem Jinonická 732/4, Košíře, 150 00 Praha 5, vedená u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 248374, IČ: 044  88 237, jako provozovatel www.soscredit.cz a správce osobních údajů (dále jako Úvěrující), ujišťujeme Vás, že Vaše osobní údaje budou bezpečně chráněny v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů České republiky a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Naše společnost  je registrována u Státního úřadu pro ochranu dat, registraci provedl správce dat, jehož registrační kód je 00062211.

Všichni pracovníci a zástupci společnosti Orange finance s.r.o. se zavazují a jsou povinní chránit veškeré Vaše osobní údaje. Úvěrující disponuje odpovídajícími organizačními a technickými prostředky ochrany dat před náhodným, neoprávněným jejich zničením, odhalením, pozměněním a před jakýmkoli jiným zneužitím. Informace nám poskytnuté budou uchovávány na zabezpečených serverech. Transakční údaje jsou z důvodu bezpečnosti zakódovány.

Poskytování údajů je dobrovolné, ovšem odepření poskytnutí údajů nebo odvolání souhlasu s jejich zpracováním nebo předáváním třetím osobám může mít za následek omezení nebo vyloučení některých poskytovaných služeb.

Vaší povinností je přispět k tomu, aby všechny Vaše zpracovávané osobní údaje byly přesné a aktuální. Každou změnu v osobních údajích bez odkladu ohlaste na emailovou adresu info@soscredit.cz

Osobní údaje, které Úvěrující získává a spravuje: jméno a příjmení, emailová adresa, číslo mobilního telefonu, rodné číslo, číslo OP, číslo cestovního pasu, adresa trvalého bydliště a korespondenční adresa, číslo bankovního účtu, případně další informace, které se nám rozhodnete poskytnout prostřednictvím telefonu, emailem či prostřednictvím našich webových stránek.

Námi shromažďované údaje týkající se Vaší osoby můžeme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, předávat třetí osobě (pro budoucí posuzování bonity Klienta nebo v souvislosti s vymáháním či postoupením pohledávek z úvěru) za účelem zpracovávání. Poskytnutím svých údajů vyjadřujete souhlas s jejich předáváním a uchováváním. K zajištění bezpečnosti Vašich osobních údajů činíme všechna přiměřená opatření v souladu s právními předpisy a těmito zásadami.

Upozorňujeme, že přenos dat prostřednictvím internetu není zcela bezpečný. Nemůžeme zaručit stoprocentní ochranu a bezpečnost údajů, přijímáme však všechna odpovídající opatření k ochraně informací, jež nám jsou zasílány elektronicky. Předávání jakýchkoli údajů z Vaší strany probíhá výlučně na Vaše nebezpečí. V případech že, Vám může být umožněn přístup do Klientské sekce na našich webových stránkách vyžadujících zadání přístupového hesla. Za bezpečnost a utajení takového hesla odpovídáte výhradně Vy.

Máte právo na přístup k osobním údajům, na opravu osobních údajů, požadovat vysvětlení v případě, že pojmete podezření, že zpracováním osobních údajů je narušena ochrana Vašeho osobního a soukromého života nebo že osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou zastavení nakládání osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním. Svou žádost o umožnění přístupu k osobním údajům prosím zašlete na adresu info@soscredit.cz

 

Kolik si chcete půjčit?

Na jak dlouho?

Částka 0 Kč
Poplatek 0 Kč
Celkem 0 Kč
Splatnost -
RPSN 0%

Zadejte slevový kód Půjčit si

Kontaktujte nás

Sídlo společnosti

Orange finance s.r.o.
Jinonická 732/4, Košíře,
PSČ: 15000
IČ: 04488237
DIČ: CZ04488237

Kontaktní informace

Linka pro klienty: + 420 228 226 751
info@soscredit.cz
Linka pro dlužníky: +420 228 226 170
pohledavky@soscredit.cz

Pracovní doba

Po – Pá od 8 do 19 hod.
So – Ne zavřeno