Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.07.2023

Bojíte se půjčky na směnku? Vyzkoušejte naši rychlou půjčku.

Krátkodobý úvěr v nebankovním sektoru je vhodným řešením pro mnoho různých životních situací.

V dnešní době si můžete půjčku sjednat prakticky kdykoliv, stačí k tomu jen vyplnění velmi krátkého formuláře a základní forma ověření totožnosti. Jde o odpověď na nečekané výdaje, které přijdou do cesty vždy, když se nám to hodí nejméně. Nabízí se řešení, s nímž nemusíte chodit do banky nebo se chystat na návštěvu pobočky, která je v jiném městě. Časová úspora a rychlé jednání, to jsou dvě hlavní věci, které zdobí nebankovní úvěry. Proč jim potom nedat šanci? A jsou také naprosto bezpečné, což nemusí vždy platit pro půjčku, se kterou podepisujete směnku.

Vyberte si bezpečný typ půjčky

Je pravda, že půjčky na směnku mají určitou reputaci. Ta ale není smyšlená, jde často o naprosto reálné příběhy, kterým šlo včas předejít. Směnky jsou papírem, který je možný dále prodat, což může přinést komplikace pro toho, kdo ji má splatit. Půjčky bez ručitele jsou bezpečnějším tématem a nabídnou také stoprocentní diskrétnost. Jakou částku si můžete vybrat? A jaký splátkový kalendář je připravený?

  • 1 tisíc korun je minimální suma, o které lze jednat. Úvěr může sloužit naprosto na cokoliv.
  • 30 tisíc korun je horním stropem. Platí, že můžete financovat vše, co uznáte právě za vhodné.
  • Splátky mohou mít čtyři různé podoby. Jde o 7, 14, 21 a 28 dnů, vyberte si tedy podle svého.

Při výběru rozhodně nespěchejte

Peníze ještě dnes jsou připraveny, abyste je mohli okamžitě využít. Ale i z toho důvodu byste měli důkladně přemýšlet nad každou nabídkou. Nejste do ničeho tlačeni, nemusíte se rozhodnout hned. Naopak, jde o finance a rodinnou kasu, takže byste měli zvážit všechna pro a proti. Nebudete mít kvůli úvěru napjatý rozpočet? Existují i jiné cesty, jak řešit situaci? Půjčka by měla být partnerem pro složité chvíle, ale určitě by měla představovat další problém v řadě, s nímž si do budoucna nebudete vědět vůbec rady. Spěch tedy není namístě, do půjčky byste měli jít jen tehdy, když jste si opravdu jistí na sto procent. Každý úvěr je hlavně závazek, proto si vyžaduje důkladnou rozvahu.

Směnka je vlastně cenným papírem

Je pravdou, že půjčky na směnku prakticky nejsou dostupné, a to i pro ty, kteří by ji chtěli do budoucna zvažovat. Nic podobného ani nelze doporučit, obvykle ji poskytuje soukromá osoba a její další záměry nemusí být právě transparentní. Se směnkou dostává věřitel do rukou nástroj, jenž může být potenciálně dosti nebezpečným. Je proto lepší, když se podobných obchodů vyvarujete a raději dáte přednost transakci, která je bezpečná, klasická a jednoduchá. Jde o postup, který je bez rizika, pokud si k němu zvolíte partnera, jenž má příslušnou licenci ze strany ČNB.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%