Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
21.12.2022

Co si představit pod pojmem jistá půjčka.

Dnešní svět nebankovních úvěrů je velmi pestrý. Vybere si z něj tedy naprosto každý zájemce!

Snadno a rychle aneb půjčky umí být v moderní době velmi přívětivé. Sjednáte si je totiž přes internet, nemusíte chodit na pobočku a jednat tu s makléřem. Sezení za jedním stolem, které je plné otázek? Vůbec ne, tak už to dnes rozhodně nechodí! Částku si můžete vybrat naprosto svobodným způsobem, stejně jako lhůtu splatnosti. Jsou nastaveny jen dva základní mantinely, do kterých se musíte vejít. Jak vypadají? Jednoduše, od 1 do 30 tisíc korun a 7 až 28 dní pro splátkový kalendář. Nemusíte spěchat, rozhodnout se lze kdykoliv, třeba i o půlnoci! Kontaktní formulář bude připraven.

Minimum podmínek je sázkou na jistotu

Kolik toho musíte splnit, aby se jistá půjčka stala realitou? Žádné obavy, podmínek je skutečně jen několik a jsou nastaveny tak, že je splní prakticky každý žadatel. Jinak řečeno, jedná se tedy spíše o formální věci. Plnoletost, způsobilost k právním úkonům, co ještě chybí? Ano, pochopitelně, je tu ještě další podmínka, kterou je doklad o trvalém příjmu. Pokud jej nepřidáte k žádosti, půjčka pro každého své dveře neotevře, je to tedy vlastně něco, co nelze žádným způsobem obejít. Stačí jen výpis z bankovního konta v PDF formátu, jednoduše a rychle jej stáhnete z každého internetového bankovnictví. Jde o malý soubor, který pak přidáte k žádosti a bude okamžitě zpracován. Samotné ověření úvěruschopnosti žadatele tedy není žádným během na dlouhou trať. A co ještě dalšího nesmí v žádosti chybět?

  • Kontaktní údaje. Tedy jméno, příjmení a adresa, bez těchto údajů se určitě neobejdete.
  • Email a telefon. Pro rychlejší vyřešení celé žádosti, což je samozřejmě ve vašem zájmu.
  • Číslo bankovního konta a také číslo občanského průkazu. Je to součást procesu ověření.

Neúčelový úvěr je jasná volba

A ještě něco, bude jistá půjčka spojená s ověřováním, na co jsou peníze určeny? Ale vůbec ne, takových věcí se žadatel obávat v žádném případě nemusí. Není kam spěchat, půjčka 3000 ihned na účet míří rovnou za vámi, obejde se bez osobních schůzek a je stoprocentně neúčelová. Jinak řečeno, důvody si poskytovatel neověří a vlastně jej, přísně vzato, vůbec nezajímají. Důležité je hlavně to, aby klient včas splácel, o nic dalšího už v podstatě ani neběží. Je tedy nutná jistá dávka odpovědnosti.

Všechny detaily půjčky vždy zvažte

Pozor, jistá půjčka by měla být dobrou pomocnou rukou, ale není důvod, aby se stala zbytečnou komplikací pro finanční rozpočet domácnosti. Co to přesně znamená? Půjčka by měla být všemi, kteří o ní žádají, pečlivě zvážena a je nutné, aby sloužila jen pro důležité případy. Patří k tomu například různé nečekané výdaje. Pokud nemá žadatel jasno, že splátkový kalendář zvládne bez problémů, není důvod, aby si tento produkt sjednával.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%