Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
12.10.2022

Finanční úvěr vyřízený zcela online. Stačí vyplnit žádost.

Finanční úvěr vyřízený zcela online

V dnešní době si přes internet sjednáte prakticky cokoliv. Platí to i pro nebankovní půjčky!

Pokud je třeba finanční injekce do rodinného rozpočtu, pak máte dnes velmi dobré možnosti. Pokud se rozhlédnete ve světě nebankovních půjček, jistě si najdete příležitost, která bude znít skutečně zajímavě. Nezáleží příliš na tom, jestli chcete menší částku, s níž vydržíte doma do výplaty nebo máte před sebou nečekané výdaje v řádu nižších desítek tisíc korun. Vždy se najde řešení, které vám bude opravdu vyhovovat. A je také jasné, že každý případ, kdy přemýšlíte o půjčce, bude trochu jiný. Právě proto existují desítky možností, jak se můžete zachovat.

Startuje se na pouhé tisícikoruně

Záleží na konkrétní situaci, protože nabídka je připravena v mnoha variacích. Tisíc korun je nejnižší možná suma, o které lze jednat. A finanční úvěr ve výši 30 tisíc korun je pak maximem a stropem pro každého zájemce. Lhůta splatnosti má také velkorysé mantinely. Konkrétně si můžete vybrat až ze čtveřice různých variant. Jeden, dva, tři nebo i čtyři týdny, jinak řečeno 7, 14, 21 a 28 dní, záleží jenom na vás. Je před výplatou, porouchal se notebook nebo máte jiný problém? Klid, to se vyřeší! A jaké další výhody s sebou nese podobný typ půjček, nazývaný také mikroúvěr?

  • Bezpečnost. Vaše osobní údaje budou pečlivě uchovávané, nedostanou se tam, kam nemají.
  • Diskrétnost. Sousedé ani známí se nic nedozvědí. Tohle bude mezi vámi a poskytovatelem.
  • Jednoduchost. Tuhle půjčku si sjednáte i tehdy, když si s internetem ještě příliš nerozumíte.

Neúčelový charakter je samozřejmostí

Chcete někomu vysvětlovat, proč vlastně žádáte o finanční úvěr? Nechat nahlédnout poskytovatele do soukromí? Ne, to určitě ne! Určitě se nemusíte obávat, že by se o takové podmínce mluvilo či se dokonce přímo uplatňovala. Celá nabídka je neúčelová, znamená to tedy, že si můžete vzít klasický rychlý úvěr úplně na cokoliv. Proč byste také měli někomu něco zdůvodňovat? Jde o menší sumu peněz, která si nezaslouží takový komentář. Nejde o hypotéku nebo spotřebitelský úvěr v řádu statisíců korun. Dlouhé jednání určitě není namístě. Vyřešeno bude už během příštích pár minut, krátký kontaktní formulář totiž nemá žádné nejasné části. Naopak, je velmi jednoznačný! Půjčit si tedy můžete naprosto na cokoliv, od spotřební elektroniky po bílé zboží, nábytek nebo další věci.

Půjčujte si vždycky s rozvahou

Závěrem dovolte ještě malou radu, která má ovšem velký význam do budoucna. Je pravda, že se na našich školách neprobírá finanční gramotnost, ale každý je zodpovědný sám za sebe a vést rodinné finance je tedy nutné s nejvyšší možnou zodpovědností. S rozhodováním tedy nespěchejte, ale nechte si jej raději dobře projít hlavou. Musíte si být stoprocentně jistí, že děláte správný krok.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%