Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
10.09.2019

Jak se pozná opravdu dobrá půjčka?

Férová, co slíbí, to také splní. Během patnácti minut můžete mít peníze na účtu, stačí jen chtít…

Bude vyřízena skutečně rychle, bez nějaké složité administrativy. Čekání nechte na úřady, kde se musí ještě razítkovat a stát dlouhé fronty. V sektoru, který poskytuje krátkodobé nebankovní půjčky, je situace úplně odlišná. Ještě, než si stihnete uvařit a vypít večerní kávu, může být hotovo. Minimální požadavky na klienta jsou skutečně nízko, zapotřebí bude doložit jen to, co vyžaduje nynější platná legislativa. Trvalý příjem, bydliště v ČR, mobilní telefon a email kvůli rychlejšímu kontaktování. Bezúčelový charakter půjčky je pak samozřejmostí.

Transparentní jednání, a to už od samého začátku

Když si sjednáváte půjčku, musíte mít oči otevřené. Kolik budou činit úroky? Jsou vyžadovány nějaké poplatky předem? A co ručitel, bude snad třeba někoho shánět? Krátkodobé půjčky jsou v tomto směru jednoznačné, nikdo vám ručit nemusí, úhrada jakékoliv sumy dopředu je známkou, že jste se nesetkali zrovna s férovým poskytovatelem. Naopak, transparentní jednání se pozná podle toho, že žádné peníze dopředu platit nemusíte. Půjčit si také můžete na cokoliv, co zrovna uznáte za vhodné. Nikde nejsou žádné mantinely, které by vám určovaly, na co musí být úvěr přesně použit. Vždyť poskytovatel ví, že máte dobrý důvod – a to je nejdůležitější!

Co všechno budete k půjčce potřebovat?

Náležitostí je jen málo, nemusíte na kamennou pobočku a jednat někde osobně. Ztráta času, chtělo by se říci – zvláště v době, které doslova a do písmene vládne internet. Jaké doklady budete určitě potřebovat, protože je vyžaduje zákon? A co si naopak necháte pro sebe, protože na soukromí se nikdo ptát nebude?

  • Doklad o trvalém příjmu. Legislativa vyžaduje, abyste ukázali, že splátky nebudou žádným problémem. A to i když jde o relativně nízkou sumu, protože tam může začít dluhová past.
  • Doložit trvalé bydliště – musí být v každém případě na území České republiky. Současně to neznamená, že si nemohou takto půjčit i cizinci. Právě naopak, OP není nutně zapotřebí. 
  • Plnoletost. Je nutné, abyste doložili, že vám je minimálně osmnáct. Zákon hovoří velmi jasnou řečí, pokud ještě plnoletí nejste, touto formou si peníze půjčit zkrátka nemůžete.

Rychlá půjčka nabídne řešení pro mnoho domácností, zvláště pokud je období těsně před výplatou nebo zrovna dosloužil nějaký klíčový elektrospotřebič. Otázky k účelu půjčky rozhodně nečekejte, vždyť by to byla jen zbytečná administrativa navíc. A kdo dnes potřebuje, aby mu klient odešel, protože čeká moc dlouho a je nucen vyplňovat nezvyklé množství formulářů? Bonusem je pak i nejvyšší možná míra diskrétnosti – bez osobních návštěv kurýra u vás doma, vše důležité se odehraje přes internet.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST



 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%