Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
03.10.2023

Jak si půjčit peníze bez zbytečného stresu.

V dnešní době lze sjednat úvěr velmi jednoduše, a to například i z pohodlí vlastního obývacího pokoje.

Malý úvěr je dostupný naprosto pro všechny, kdo dodrží základní podmínky. Tak zní nepsané pravidlo nebankovních produktů na úvěrovém trhu. Jde o velmi jednoduchý proces, který zvládnete uskutečnit z domova, to vše bez návštěv poboček a podobných věcí, co už dnes všechny spíše jen zdržují. Proč si potom ještě dělat starosti? Stačí si vybrat konkrétní sumu a lhůtu splatnosti a pak už zbývá jen vyplnit jednoduchý formulář. Co všechno něm nesmí chybět? Jméno, příjmení, adresa, ale také kontakty jako email a telefon. A samozřejmě, nelze zapomínat na další důležitou věc, jíž je doklad o příjmu žadatele.

Až třicet tisíc korun bez starostí

Jednoduchý recept na nečekané výdaje aneb jak si půjčit peníze, když právě máte před sebou velkou složenku? Řešení je tedy doslova na dosah ruky, stačí jen, abyste pečlivě vyplnili několik kolonek ve velmi krátkém formuláři. Potřebuji rychle peníze, protože přišel nedoplatek za elektřinu, plyn nebo jinou klíčovou komoditu v domácnosti? To není problém, účel nikdo prověřovat nebude a rozhodně nejde o to, že byste kvůli němu nakonec nedostali úvěr. A jaká částka je připravena? Z jakých možností si lze vybrat termín splatnosti? Velkou výhodou je variabilita, kterou oceňují noví i stávající klienti nebankovních společností poskytujících půjčky.

  • 1 000 Kč je minimální suma, kterou lze zvažovat. Určena také může být naprosto na cokoliv.

  • 30 000 Kč je maximální částka, o níž je možné jednat. Opět platí, že účel o ničem nerozhodne.

  • Splátka má čtyři základní termíny, z nichž si lze zvolit. Konkrétně jde o 1, 2, 3 nebo 4 týdny.

Pečlivý výběr je velmi důležitý

Jak si půjčit peníze? Nebankovní cesta je vhodná volba, pokud chcete rychlou platbu a nenáročnou administrativu. Měli byste vždy přesně vědět, s kým jednáte. Najděte si co nejvíce různých informací o poskytovateli úvěru a ověřte si jeho reference. Mělo by jít o společnost, která má za sebou roky na trhu a pozitivní ohlasy na své působení. Peníze okamžitě jsou dostupné všem, kdo dodrží základní podmínky. Plnoletost nebo bankovní účet v české bance, to jsou věci, které jsou spíše formalitou než něčím, co by mělo zkomplikovat cestu většině žadatelů.

Vždy si promyslete všechny okolnosti

Je to půjčka, kterou opravdu potřebujete? Pomůže vám ve stávající situaci? A víte, že splátky vám nebudou dělat potíže z pohledu pravidelných a nutných výdajů domácnosti? Spěch v tomto případě rozhodně nemá smysl. Všechna čísla musíte zvážit, stejně jako všechny nastavené termíny. Jsou v pořádku a víte, že děláte správný krok? Pak směle do toho!

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%