Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
20.03.2019

Jednoduchá půjčka bez zajištění

Nemuset dávat do zástavy nemovitý majetek či automobil, a přesto si vzít půjčku? Žádný problém!

Vše půjde hladce, není důvod se kvůli půjčce nějak stresovat nebo čekat potíže spojené s odmítnutím. Každý totiž má svou šanci, požadavků na klienta je minimum a není důvod, aby to zrovna vám nějakým způsobem nevyšlo! Čekání na odpověď maximálně v řádu minut, ať už se rozhodnete požádat brzy ráno, v poledne či naopak ve večerním čase. I ve svátek se na vás dostane, takže už dejte sbohem nějakým finančním trablům!


Bezpečně, rychle, a navíc ještě výhodně…

Dnešní svět nebankovních půjček funguje doslova jako ty nejlepší švýcarské hodinky. Nemusíte se o nic starat, protože stačí jen chvilka sezení u internetu. Tak si udělejte kávu a promyslete si mezitím detaily, jaké by měla mít zrovna ta vaše nejvýhodnější půjčka. Výhodou je, že z pohodlí domova si můžete vše nezávazně prokalkulovat, nejste k ničemu zásadnímu tlačeni na kamenné pobočce a administrativa se obejde bez dokládání účelu půjčky a podobných příjemností. Tedy, jinak řečeno, máte naprostou svobodu volby. Podmínek je skutečně málo, doložit trvalý příjem nebo ověřit totožnost je samozřejmostí, ale rozhodně nečekejte, že se někdo bude ptát na účel půjčky nebo třeba chtít poplatek předem, případně dokonce hmotnou zástavu.


Jednání na úrovni, schválení půjčky přijde obratem

Nejen diskrétně, ale především také bez zbytečných komplikací. Zkrátka s poskytovatelem, na nějž se můžete naprosto spolehnout! V dnešní době je těžké najít někoho, kdo je nanejvýš transparentní, ale právě zde se mýlit rozhodně nebudete. Půjčit si můžete třeba jen tisícikorunu nebo dvě, na mobilní paušál či víkendový nákup potravin pro celou rodinu. K dispozici je ale také až patnáct tisícovek na trochu naléhavější a větší výdaje, takže se rozhodně nemusíte bát – bude připravena nabídka přesně na míru, ať už jsou vaše požadavky jakékoliv. Krátkodobá půjčka je totiž ideálním společníkem pro domácnosti, kde se vyžaduje určitá finanční injekce. Na co ji například můžete použít?

  • Laptop dosloužil, ale kvůli práci potřebujete nový. Není nic snazšího, než si sjednat malou půjčku a zajít do nejbližšího elektra, případně si objednat potřebné zboží přes internet.
  • Lednička, pračka nebo jakýkoliv jiný spotřebič vyžaduje náhradu. Potom si stačí jen vybrat model a požádat o půjčku v jeho hodnotě. Nezapomeňte ale započítat ještě dopravné!
  • Složenky po datu splatnosti. Neváhejte, nabíhají totiž penále, které se dají účinně řešit. Nakonec, mít všechny platby v pořádku je klíčové. Vše pak lehce splatíte z další výplaty.

A jistě by se našlo ještě pár dalších možností, ale ty už necháme samozřejmě na vás. Je to totiž rozhodnutí, co musíte učinit sami – nebankovní poskytovatel je tu však připraven každý den a každou hodinu, aby vám efektivně pomohl.



ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%