Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
18.05.2021

Kde mi bezpečně půjčí?

Dnes existuje pestrá paleta nabídek v rámci nebankovního trhu, pojďme si udělat malý exkurz.

Není kam spěchat, výběr vhodného úvěru rozhodně není otázkou minuty nebo dvou. Měli byste si porovnat všechna kritéria, a především pak vědět, jakou částku přesně potřebujete. Půjčit si více znamená splácet větší úroky, menší by pak znamenala opakované jednání. V segmentu krátkodobých úvěrů je nepochybně lepší jít najisto, i když je pravdou, že samotná žádost bude jen velmi krátká a vyžádá si pouze základní osobní data. Potvrdíte příjem a máte v podstatě vyhráno, podmínek je jen několik.

Zjistěte si informace o poskytovateli

Pokud si pokládáte otázku, kde mi půjčí, je jasné, že byste měli mít maximální přehled o tom, s kým vlastně jednáte. Pověst dobrou firmu přeci předchází, a pokud se setkáte s mnoha pozitivními ohlasy, máte už v takovém případě určitě vybráno. Chcete rychle peníze? Nebankovní řešení vám právě tohle nabídne. V čem dalším pak tkví jeho výhoda? Rozhodně zde nejde jen o samotnou rychlost tohoto procesu, ale i další věci, které jej řadí na samé výsluní popularity.

  • Bezpečný proces od A do Z. Můžete se spolehnout, že vaše osobní data budou v bezpečí.
  • Jednoduchost. Vyplnění formuláře je otázkou několika málo minut, zvládne to prostě každý.
  • Transparentnost. Velmi krátká smlouva a dobrý přehled, máte vždycky jasno, co se děje.

Až třicet tisíc úplně na cokoliv

Další velkou výhodou je, že jde o zcela neúčelovou půjčku. Jinými slovy, nemusíte ztrácet čas objasňováním toho, proč si chcete půjčit či snad cokoliv zpětně dokladovat. Půjčka 16000Kč má tedy velký potenciál, protože se obejde bez nějakých zbytečných formalit. Minimální částka pro úvěr je tu tisícikoruna, maximem pak třicet tisíc korun. Vybrat si můžete zcela libovolně, podle toho, jak velký výdaj máte aktuálně zaplatit. Splátkový kalendář si také zvolíte podle toho, jak vám bude vyhovovat. Jeden, dva, tři nebo i čtyři týdny, záleží, co je vašemu srdci blízké.

Rychlé jednání bez nějakého zdržování

Maličkosti, formality, každý tomu říká jinak. Je však jisté, že jen zdržují proces půjčky a nikdo je nemá rád. Kde mi půjčí, to je otázka, kterou si položíte na začátku – ale měli byste znát podrobnosti i o tom, jak celá transakce proběhne. Doklad o příjmu budete dnes potřebovat vždy a všude, výjimky nejsou, protože to tak vyžaduje legislativa. Nemusíte se ale obávat, že půjde o, jakkoliv složitý proces. Nutné je jen, abyste do žádosti přiložili výpis z účtu v PDF formátu, kde bude jednoznačně vidět, že příjem opravdu máte. A tedy, jinak řečeno, se během splátkového kalendáře nedostanete do potíží, které by mohly mít i dlouhodobé následky. Vždycky je lepší prevence před podobnými problémy, a tedy důkladné rozmyšlení se o každém finančním produktu.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%