Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
22.10.2018

Krátkodobá půjčka před výplatou

Menší půjčka přece nikdy neuškodí, pokud přijde rodinnému rozpočtu vhod, proč se jí bránit?

Snadný mikroúvěr, který si sjednáte během pár minut, to nemusí být určitě jen nějaký sen, co se nikdy nesplní. Pár tisíc korun se hodí nejen do výplaty nebo klidně i na novou pračku, důvodů se najde celkem dost a není třeba, abyste to někomu vysvětlovali. Půjde to tak jednoduše, jako zavázat tkaničku jako malé děti, když se vám to konečně podařilo po snaze rodičů trochu naučit. Skvělá možnost pro každý den, kdy zrovna potřebujete finanční injekci. Pravda, v roce jich třeba tolik nebude, ale když je tu historicky první půjčka zcela bezplatná?


Výplata je ještě daleko, proč zbytečně čekat?


Nemusíte nic zařizovat osobně, není nutné zůstávat dlouho někde na kamenné pobočce. Takové čekání určitě nebude zapotřebí, v online světě je to totiž záležitost pár minut. Vyplnit krátký kontaktní formulář a bude hotovo, pak už jen vše v pořádku splácet. Půjčka do výplaty je snad dnes již nesmrtelná klasika, která zabere pár chvilek a celá rodina bude maximálně spokojená. Ideální možnost, jak pomocí finanční injekce vyřešit krátkodobé potíže v rodinném rozpočtu. Nezáleží na tom, proč si půjčujete, není důvod, abyste se někomu zpovídali.


Minimum osobních údajů je samozřejmostí

Nejvýhodnější půjčka kalkulačka zajistí, že budete mít vždy vše naprosto přehledně, budete vědět o svém úvěru každý detail. Je to velice snadná záležitost, kterou vyřídíte i z pohodlí domova, což je samo o sobě skvělé. Vždyť internet je velice mocné médium, jež nám může sloužit ku skutečnému prospěchu.


Kolik je možné si půjčit?

Pár tisíc korun se může hodit vždycky. Lyžařský kurz dětí, ale také třeba nákup nového nábytku po stěhování, náhrada za vysloužilou pračku, prostě cokoliv, co je zrovna aktuálně potřeba. Zpověď nečekejte, půjde to tak diskrétně, jak jen je vůbec něco podobného možné. Stačí čtvrthodinka a budete mít zcela jasno. Procentuální úspěšnost schválení je vysoká a není důvod, abyste se nedočkali oné kladné odpovědi také!


Platba na účet proběhne ihned

Převod je zcela instantní, takže vyžádané finanční prostředky budete moci využít ještě dnes a tady. Bez ohledu na cokoliv jiného, i kdyby byla sobota nebo sváteční den, peníze na účet přijdou velice rychle, jde vlastně jen o interní operaci v bance – převod je jen účetní položka v rámci jedné firmy, nic se nikam neposílá, převod mezi bankami není nutný a nečeká se na něj. A o to tu právě jde, ušetří se spoustu času a nikdo nemusí být škodný! Totiž, jinak řečeno, čas – to jsou přece peníze, že? Staré přísloví zkrátka a dobře určitě nelže…




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 15 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%