Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
13.03.2024

Krátkodobé půjčky pro cizince s dlouhodobým pobytem.

Jakým způsobem si vlastně mohou půjčit cizinci, kteří mají v České republice dlouhodobý pobyt?

Úvěr může mít mnoho různých podob. Nabídka se může zaměřit i na ty, kdo nemají české občanství, ale mají i takzvaný dlouhodobý pobyt. Dveře jsou otevřené i pro ně, ale v mnoha směrech záleží na poskytovateli půjčky. Je jasné, že turisté, kteří tráví v ČR jen týden nebo dva, si půjčit peníze nemohou. Jiná je situace tam, kde cizinci dlouhodobě pracují, o českém občanství uvažují, ale ještě je před nimi dlouhá administrativní cesta. Jak si mohou půjčit? Jaké varianty jsou pro ně k dispozici?

Až třicet tisíc korun

Je to tak, krátkodobé půjčky pro cizince otevírají své brány, stačí vyplnit krátký formulář a přihlásit se o slovo. Jednoduchý scénář je už připraven, stačí si říci, že hledám půjčku. Není nutné, aby zájemci chodili na pobočku. Postup tedy není nijak složitý a nemusíte kvůli němu mít nutně české státní občanství. Tento úvěr je připraven i pro ty, kdo mají v ČR povolení k trvalému pobytu, což je obvykle předstupeň pro udělení státního občanství. Následuje ještě několik dalších podmínek, které jsou spíše formální. Splní je vlastně každý, kdo v této zemi dlouhodobě pracuje, a to včetně cizinců. Které to jsou? Mimochodem, půjčit si můžete v rozmezí 1 a 30 tisíc korun, to vše na 1, 2, 3 nebo také 4 týdny.

  • Plnoletost. Samozřejmě, protože případní zájemci mladší osmnácti let nemají žádnou šanci.
  • Vlastní bankovní účet, případně také dispoziční právo k jinému kontu plnoleté třetí osoby.
  • Zásadní podmínkou je prokázání pravidelného příjmu (stačí výpis z účtu za poslední čtvrtletí).

Bez spěchu a dlouhého jednání

Jak vlastně vypadají krátkodobé půjčky pro cizince? Obecně mají stejná pravidla, jako klasické úvěry pro české občany. Je nutné potvrdit identitu a prokázat příjem, protože legislativa platí pro všechny stejně. Výhodou je, že si kvůli těmto produktům nemusíte brát dovolenou a čekat na pobočce, než si na vás udělá čas obchodní zástupce poskytovatele podobných finančních produktů. Cesta k financím je proto velmi rychlá a nekomplikovaná. Jde jen o ověření totožnosti a také úvěruschopnosti, právě to jsou dva základní body pro každou úspěšnou žádost. Bez uspokojivého potvrzení těchto dvou bodů se jednoduše ani nelze dostat dál.

Půjčujte si jen s rozvahou

Klasika, která nezklame! Taková je v moderní době půjčka ještě dnes, můžete se na ni obrátit opravdu kdykoliv. Svobodný výběr částky a lhůty splatnosti je samozřejmostí, nastaveny jsou jen dva základní mantinely, tedy nejnižší a nejvyšší možná suma. Půjčujte si vždycky jen po důkladné rozvaze, tohle pravidlo platí úplně pro všechny. Rychlé jednání není namístě, zvážení všech pro a proti je mnohem důležitější.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%