Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
07.06.2022

Na co si dát pozor, když vybírám z inzerce půjčky

Pokud hledáte vhodný krátkodobý úvěr, je namístě velká obezřetnost, a to napříč celým trhem.

Dnešní online půjčky jsou vlastně jednoduchým procesem, na jehož vyřízení nemusíte nijak dlouho čekat. Výhodou pak je, že není nutné je potvrzovat osobní návštěvou poboček nebo například dlouhými telefonáty. Vše může jít velmi hladce, když vyplníte krátký kontaktní formulář, celý proces záhy začíná. Může jít jen o minuty, napíšete pouze základní osobní data a brzy lze mít zcela po starostech. Nejlepší pak je, že nemusíte nikomu nic vysvětlovat. Diskrétnost je tedy opravdu zaručena.

Hledejte hlavně prověřenou značku

Když se díváte na inzerce půjčky, měli byste se mít na pozoru před nabídkami, co vypadají na první pohled spíše podezřele. Samotná žádost o půjčku je také krokem, který si musí každý velice dobře promyslet. Jak velkou částku chcete, jak dlouhý by měl být splátkový kalendář? A co bude možné dělat, když nastanou nepředvídatelné okolnosti a splátky bude nutné ještě o něco odložit? Zjistěte si všechno potřebné a teprve poté jednejte. Opravdu, vyplatí se to! Jaká suma může být připravena ještě dnes? Mantinely jsou velmi široké, takže si určitě vyberete i vy. Mimochodem, začíná se už na symbolické tisícovce.

  • Tisíc korun je minimum. Můžete nakoupit na víkend nebo zaplatit internet a mobilní výdaje.
  • Třicet tisícovek je nejvyšší částka, o které lze jednat. Poslouží vám také naprosto na cokoliv!
  • 7, 14, 21 a 28 kalendářních dnů, přesně takovou dobu můžete splácet. Vyberte si variantu!

Neúčelový charakter je výborným bonusem

Pokud najdete inzerce půjčky, která je neúčelová, můžete si gratulovat. Zjednodušeně řečeno, bude to bez vysvětlování, na co byste peníze chtěli použít. Půjčka bez zástavy a nutnosti shánění ručitele je dnes ale už zavedenou klasikou. Chcete se s ní také blíže seznámit? Je to totiž naprosto jednoduché, nemusíte hledat letáky, dnes už si najdete podstatné informace na internetu. Nemusíte proto nikam spěchat nebo se obávat, že vás někdo přistihne s papírem v dlaních. Dnešní doba přeje online řešení, takže bude vše maximálně diskrétní a jednoduché. Stačí jenom pár minut vašeho volného času, což jistě není žádná velká oběť, že?

Než si vezmete půjčku, přemýšlejte!

Závěrem se hodí malá rada, na kterou by všichni měli myslet ještě předtím, než zapíší své osobní údaje do kontaktního formuláře nebankovní společnosti a dají tedy najevo svůj vážný zájem o poskytnutí úvěru. Pokud jde o finance, musíte uvažovat, kalkulovat a dlouze přemýšlet, nelze dělat nějaká unáhlená rozhodnutí, kterých byste později litovali – ale nebylo by je možné vzít tak snadno zase zpátky. Když jsou ve hře peníze, obezřetný přístup je naprostou nutností, nezapomínejte na to!

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%