Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
27.03.2024

Nebankovní společnosti, které poskytují půjčky, jako alternativní zdroj financí | SOScredit.cz

Potřebujete krátkodobý úvěr? Nebankovní společnosti jsou připraveny pomoci efektivně a rychle.

Krátká smlouva a jednoduchý formulář, právě to jsou hlavní poznávací znaky klasického úvěru dnešní doby. Nemusíte nikam spěchat, protože vše bude připraveno 24/7. Jinými slovy, ozvat se lze zcela bez ohledu na datum nebo čas, online cesta je připravena vždy. Je také zcela bezpečná, osobní údaje budou pečlivě chráněny. Není nutné, abyste měli ručitele nebo vyřizovali administrativní formality na pobočkách. Dnes už se půjčky sjednávají úplně jinak. Jednoduchost je až na prvním místě, a to také proto, že konkurence je velmi silná. Co vše je třeba splnit?

Ověření totožnosti je zde nutností

Každý, kdo by chtěl sjednat nebankovní úvěr, se nejdříve musí podrobněji představit. Pokud se tedy ptáte, jak sehnat peníze do hodiny, začít můžete v internetovém prohlížeči. Stačí základní osobní údaje, se kterými bude poté ověřena totožnost žadatele. Zbývá ještě několik málo formalit, jako je ověření bankovního účtu a také úvěruschopnosti. Nebankovní společnosti, které poskytují půjčky, jsou připraveny nonstop. Pokud vás proto potkají nečekané finanční starosti, můžete se ozvat skrze krátký formulář. Konkrétní důvody nejsou důležité, malý úvěr je dostupný všem, kteří splní všechny základní podmínky. Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho? Jinak řečeno, jaké jsou parametry pro tuto nabídku?

  • 1 000 Kč je minimální úvěr, jaký si můžete sjednat. Menší obnos už si takto půjčit nepůjde.
  • 30 000 Kč je stanoveno jako maximum. Účel nebude důležitý, nikde jej uvádět nebudete.
  • Lhůta splatnosti má několik různých forem. Vybírat si lze mezi 7, 14, 21 a také až 28 dny.

Osobní jednání už nebude nutností

Nebankovní společnosti, které poskytují půjčky, nepotřebují papírovou smlouvu, jíž byste podepsali na pobočkách. Potvrzení dohody lze uskutečnit i jinými formami, všechno podstatné se proto zde odehraje v online prostoru, tedy jednoduše a rychle. Není důležité, v jak velkém bytě žijete nebo kolik členů má vaše domácnost. Klasická půjčka bez zajištění si totiž žádá jen základní informace o každém žadateli. Důvody si nechte vždy pro sebe, může to být vlastně cokoliv. Podobný dotaz by jen zbytečně prodloužil dobu, která je potřebná pro vyřízení žádosti.

Pečlivá rozvaha je zcela namístě

A na závěr dovolte jednu malou radu, které je nutné se držet. Úvěr by měl být především závazkem, uvažujte o něm vždy v tomto duchu. Pokud jste si jistí, že termín splátky dodržíte bez potíží a víte, že nevzniknou vážné starosti pro vaši domácnost, nic vám nebrání ve sjednání takového produktu. Když si ale nejste příliš jistí, raději vše ještě odložte a promyslete do detailů.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%