Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
03.10.2022

Okamžité půjčky

Pokud potřebujete půjčit hotovost, vyhledejte nebankovní nabídky s minimální administrativou.

Bez složitých formulářů a nekonečných smluv! Přesně tak, v dnešní době fungují půjčky v nebankovním sektoru velmi jednoduše a můžete se na ně stoprocentně spolehnout. To se hodí v případě, že zaklepou na dveře nečekané výdaje a nevíte, co přesně máte odpovědět. Jsou to složenky nebo něco úplně jiného? Nevadí, krátkodobý úvěr si poradí s každou výzvou, kterou před něj předložíte. Výhodou je, že nemusíte čekat na otevírací dobu kamenných poboček, ale můžete vyplnit krátký odpovědní formulář kdykoliv, bez ohledu na den nebo hodinu. Je totiž připraven 24/7 a čeká, až se ozvete.

Neúčelová půjčka je dnes samozřejmost

Ptáte se, jak fungují okamžité půjčky? Důležité je předeslat, že podmínek je minimum, to proto, aby se dočkala kladné odpovědi na svou poptávku drtivá většina zájemců. Zákony mluví jasně, důležité je kromě ověření totožnosti žadatele ještě zohlednit jeho úvěruschopnost. Jak to poskytovatel udělá, je jen na něm. Peněžní půjčka je proto administrativně velmi nenáročná, důležité je jen, aby zájemce přidal ke své žádosti doklad o trvalém příjmu. Stačí ve formě posledních tří měsíčních výpisů z jeho bankovního konta, kde budou černá čísla jasně patrná. Jde o příjem ze zaměstnání nebo podnikání? To nehraje zásadní roli, důležitý je příjem jako takový, nehodnotí se ani pozice, kterou uchazeč o půjčku vykonává v té či oné firmě. Jde v každém případě o nezbytnost, bez které si dnes nepůjčíte.

A kolik je možné si půjčit?

Je to jednoduché, okamžité půjčky mají jasně stanovené mantinely, ze kterých si můžete svobodně vybírat. Jsou stanoveny s ohledem na to, že některý zájemce má před sebou poměrně malou výdajovou položku a jiný zase musí platit desetitisíce, a to ideálně co nejdříve. Rozsah je nastaven následujícím způsobem.

  • 1 000 Kč je nejmenší možná položka. Zaplatit s ní můžete mobilní nebo internetový paušál.
  • 30 000 Kč je maximum. Je to částka, která už stačí na zaplacení větších výdajových položek.
  • Splátky mohou mít čtyři různé podoby. Konkrétně pak jde o 7, 14, 21 a 28 dní, vyberte si!

Bez ručitele a dlouhého papírování

Není nutné mít ručitele a není nutné, abyste seděli nad smluvní dokumentací celé odpoledne. Vše půjde mnohem jednodušeji, nemusíte mít vůbec žádné obavy. Půjčka do minuty se obejde bez stresu a osobního jednání, na které byste museli čekat na kamenné pobočce. Takové věci už patří do dvacátého století, nyní jsme ještě o jedno číslo dále. Čekání nemá smysl, zvláště pokud vyřídíte celou záležitost online a mnohem snadněji než kdy dříve. Snad jen malé memento závěrem. Vždy si vše pečlivě rozmyslete! Půjčka je přítelem do nepohody a neměla by se stát problémem, peníze, které si vypůjčíte, budete také muset splatit.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%