Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
03.05.2023

Online žádost o půjčku: Nejlepší způsob, jak získat peníze do 24 hodin.

Potřebujete krátkodobý úvěr? Pak to zkuste vyřešit jednoduše z domova, stačí k tomu jen internet.

Půjde to i bez spěchu a návštěvy kamenných poboček. Dnešní úvěry jsou nastavené velmi přívětivě i k těm, kteří se v online prostoru příliš neorientují. Jde jen o vyplnění krátkého formuláře, jenž je pro všechny žadatele maximálně intuitivní. Pouze několik málo osobních údajů, žádné složité vyplňování, které by zabralo půl hodiny volného času. Proč chodit ještě v dnešní době do banky? Na pobočkách se čeká dlouho, rozhovor s makléřem se také musí dopředu dohodnout. Online řešení je podstatně snazší!

Krátký formulář se základními údaji

Bude to dlouhý rozhovor? Vůbec ne, online žádost o půjčku je snadná, rychlá a potrvá maximálně několik málo minut. Nemusíte kvůli němu vůbec odcházet z pohodlného gauče, oblékat se a jít na pobočku. Podmínek je jen několik a pro mini půjčky je splní prakticky každý žadatel, jde spíše o formální věci. Co je třeba splnit, abyste si mohli tento produkt sjednat? Základními podmínkami je plnoletost, ale také bankovní účet v české bance, stejně jako doklad o příjmu. Bez potvrzení, jímž byste alespoň základním způsobem prokázali svou úvěruschopnost, totiž v dnešní době úvěr v žádném případě nedostanete. Je to i kvůli ochraně spotřebitele před jednáním, které by spadalo do kategorie neuvážených životních rozhodnutí. A jaké jsou největší výhody podobných produktů?

  • Bezpečnost. Transakce je pečlivě zabezpečená, osobní data klientů budou vždy v bezpečí.
  • Transparentnost. Smlouva je krátká a její podmínky budou vždy zcela jasně definované.
  • Variabilita. Vybrat si můžete částku v rozmezí 1 a 30 tisíc korun, to vše na 7 až 28 dní.

Ozvat se můžete kdykoliv

Je pravdou, že online žádost o půjčku je připravena na webu 24/7 a záleží vždy jen na tom, kdy se sami ozvete. Nemusíte spěchat, protože vyplnit krátký formulář je možné i v době, v níž nejsou pobočky bank běžně otevřené a není vlastně obecně ani obvyklá pracovní doba. Rozhodnutí je vždy jen na klientovi, nikdo se také nebude ptát na konkrétní účel. Proč také? Půjde o menší obnos peněz, u kterého je podobná otázka zcela zbytečná. Nejde o hypoteční úvěr v řádu milionů, kde už by bylo prověření poskytovatele mnohem důkladnější.

Minimum administrativy je velké plus

Nikdo nemá rád papírování, platí to i pro peníze okamžitě. Nemusíte čekat obsáhlou dokumentaci, dlouhou smlouvu nebo telefonáty, ve kterých byste snad museli odpovídat na řadu otázek. Cílem poskytovatele nebankovních úvěrů je vždy jednoduchost. Dohoda může být uzavřena už za několik málo minut, peníze se odešlou na bankovní účet uvedený v žádosti neprodleně, nejčastěji ještě tentýž den.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  •     
  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  •     
  • být svéprávný a starší 18 let
  •     
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  •     
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%