Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
20.10.2023

Osobní nebankovní půjčky jsou vhodné pro různé situace.

Rychlá cesta, která bude zcela bez komplikací? Svět nebankovních půjček je dnes velmi pestrý.

Úvěr je v dnešní společnosti hodně frekventovaným termínem. A jak si jej sjednat? Jednoduše, můžete online, protože cesta na kamennou pobočku už dávno není podmínkou, bez které byste nemohli pokračovat dál. Peníze mohou být na účtu ještě dnes, je to opravdu snadné. Je pravdou, že internet má doma dnes prakticky každý, takže osobní jednání už není zapotřebí. Ověření totožnosti proběhne rychle, další věcí je pak doklad o příjmu. Stačí jen internetová přípojka a mobilní telefon, proces je velmi nenáročný a zvládnete jej i z pohodlí domova.

Požádejte o úvěr kdykoliv

Může to být o půlnoci, ale také ve svátek, den nebo hodina nerozhodují. Sběr žádostí totiž probíhá nonstop! Osobní nebankovní půjčky jsou připraveny, přijdou co nejrychleji. Právě proto je možné odeslat žádost kdykoliv, kdy to uzná žadatel za vhodné. Osobní údaje zůstanou v bezpečí, podmínky jsou flexibilní a možnost prodloužení termínu splatnosti je také k dispozici. Za malý poplatek až o dalších 28 dnů. A jaká je vlastně řeč čísel? Jak vlastně vypadá tento produkt v praxi? Odpověď na otázku, kde si půjčit 10000, je vzdálená jen několik kliknutí počítačové myši.

  • 1 000 Kč je k dispozici jako základní částka. Hodí se na různé malé výdaje, jako jsou složenky.
  • 30 000 Kč je maximální suma, o které lze jednat. A účel tady nerozhoduje vůbec o ničem!
  • Jakou splatnost si může žadatel vybrat? Existují čtyři variace, jde o 7, 14, 21 a také 28 dní.

Ručitel už rozhodně není nutný

Dříve bylo zvykem, že měl žadatel vedle sebe ručitele. Ale proč takové pravidlo zavádět u dnešních krátkodobých úvěrů? Osobní nebankovní půjčky jsou o něčem úplně jiném, mají v oblibě rychlost a transparentnost, spojují se rovněž s krátkou smlouvou. Nenáročná administrativa je totiž vždy základem úspěchu, nikdo nestojí o vyplňování obsáhlých dokumentů, kde jsou odstavce plné mnoha nejasných vět. Půjčit si lze na cokoliv, v tomto žádné mantinely nejsou. Proč také? Jde o relativně menší sumu, takže zjišťování účelu je zbytečné, ve hře není hypoteční úvěr nebo například pořízení nového automobilu.

Bezpečnost osobních údajů je zaručena

Půjde jen o malý formulář, v němž je ve hře pouze ověření totožnosti žadatele. Nezkoumají se detaily z jeho soukromí. Bezpečnost osobních údajů je tedy jasnou zprávou, na kterou se můžete v prostředí nebankovních úvěrů spolehnout. Půjčky do 24 hodin mají jasná pravidla. Důležité je jen to, aby si zájemce o ně vše řádně promyslel a věděl, na co se připravit. Krátká smlouva je výhodou, nejde o nic náročného nebo složitého. Jde o peníze, takže kompromisy nesmějí dostat prostor.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%