Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
15.06.2023

Peníze bez ručitele: Získejte půjčku s minimálními podmínkami.

Potřebujete krátkodobý úvěr? Potom se spolehněte, že nebankovní sektor je připraven pomoci.

Už za několik minut může být hotovo, jde pouze o krátkou žádost, ve které zmíníte základní osobní údaje. Krátkodobá půjčka je účinnou finanční injekcí, obejde se bez otázek na soukromí klienta a je velmi vstřícná. Nemusíte spěchat, abyste stihli otevírací dobu pobočky. Vše se totiž odehraje v online prostoru, což urychlí vyřízení, ale je také pohodlné pro každého klienta. Výhodou je také minimum podmínek, které se s touto transakcí spojují. Jinak řečeno, pokud vás snad banka odmítla kvůli nedostatečné bonitě, mezi nebankovními poskytovateli půjček může být situace naprosto odlišná.

Připraveno je až třicet tisícovek

Jak vypadají konkrétně půjčky bez ručitele? Nemusíte kvůli jejich vyřízení nikomu telefonovat, půjde opravdu jen o krátký kontaktní formulář. Nezapomeňte, že v něm nesmíte udělat chybu, proto jej vyplňujte maximálně pečlivě. Peníze okamžitě jsou připraveny, dočkat se jich můžete ještě dnes, a to bez dalších podmínek. Kolik si můžete půjčit? Jak dlouhý splátkový kalendář si lze nastavit? To jsou další otázky, které si jistě položíte. Ale odpověď je jednoduchá, pojďme se na ni podívat podrobněji.

  • Tisíc korun je tady nejnižší možná položka. Využít ji můžete například na mobilní paušál.
  • Třicet tisícovek je naopak maximem. A účel? Ne, ten samozřejmě o ničem nerozhoduje!
  • Splátky si můžete přizpůsobit podle sebe. Nabízí se čtyři varianty, a sice 7, 14, 21 a 28 dnů.

Vyberte si podle svých představ

Je to tak, půjčky bez ručitele nabízejí pestrou paletu různých variant a vybere si mezi nimi určitě naprosto každý zájemce. Můžete si půjčit dva tisíce korun, pětitisícikorunu, osm tisíc nebo deset tisícovek, to už je na vás. Nebankovní instituce poskytnou velmi atraktivní možnosti, rozhodnutí je pak už jen na samotném žadateli. Co nesmí chybět v žádosti? Jaké údaje do ní musíte bezpodmínečně uvést?

Žádost je krátká a dobře strukturovaná

Vyznáte se v ní výborně už na první pohled. Představíte se, přidáte svou adresu a také základní údaje, které jsou nutné k ověření totožnosti. Nezapomeňte také na to, aby nebyl v žádosti žádný překlep, zbytečně by se prodloužila doba vyřízení. Zadané údaje si pečlivě zkontrolujte a vždy před dalším krokem si je ještě jednou přečtěte. Je to velmi důležité. Nezapomeňte ani na základní ověření úvěruschopnosti, k žádosti přiložte výpis z bankovního konta za poslední tři měsíce, z nějž budou patrné vaše příjmy.

Půjčka je dobrý partner do nepohody

Vybírejte si pečlivě, protože pokud jde o finance, nesmíte přejít na kompromisy. Půjčku si zvolte jen tehdy, když ji opravdu potřebujete a víte, že vyřeší nastalou situaci k vaší spokojenosti. Nezapomeňte, že splátkový kalendář si nastavíte podle sebe, ale musíte jej také dodržet. Jinak řečeno, každá půjčka se musí jednou splatit.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%