Peníze| SOScredit.cz
06.03.2018

Je půjčka skutečně tak složitá, jako dříve? Opak je pravdou, podmínky se stále zjednodušují

Dnešní půjčka je vyřízená během pár okamžiků, na rozdíl od banky nemusíte ani osobně chodit na pobočku nebankovního poskytovatele. Minimum dokumentů a osobních dat, skutečně jen ty, které jsou nutné díky poslední úpravě zákona. Nikdo po vás nebude chtít víc než základní údaje, bez nichž nelze půjčku vyřídit. Informace skutečně intimního charakteru se zjišťovat nebudou!


Stačí mít připojení k internetu aneb proč vlastně chodit na kamennou pobočku


Samozřejmě, pokud máte rádi osobní jednání a disponujete dostatkem času, je pro vás připravena stále řada možností, jak si půjčit peníze. Nebankovní kurýr přijde až k vám domů, podepíšete smlouvu a následně budou vyplaceny finance přímo z ruky do ruky. Taková nebankovní půjčka už ale není příliš frekventovaná a žádaná, jistě bude lepší ušetřit čas a zařídit vše raději elektronickou formou, že? Postup pak bude mnohem jednodušší, protože stačí, abyste otevřeli libovolný internetový prohlížeč, a to klidně i na tabletu. Takže, shrňme si to do jednoho celku, co všechno na sebe budete muset prozradit?


  • Základní kontaktní údaje. Jméno, příjmení, ale také emailový a telefonický kontakt.
  • Číslo občanského průkazu a bankovního konta. Musíme vědět, kam peníze poslat…
  • Adresu trvalého bydliště. Nepočítáme v to obecní nebo městské úřady a ubytovny.
  • Trvalý příjem. Nezáleží, zda jste zaměstnanec nebo OSVČ, chceme výpis z účtu za čtvrtletí.


Tak vidíte sami, otázka, jak si půjčit peníze je celkem jednoduše zodpovězena. Nejde o složitý proces a když si oskenujete příslušné dokumenty (nebo je stáhnete z internetového bankovnictví jednoduše v PDF formátu), nebude to trvat vůbec nijak dlouho, řádově maximálně minuty. Žádost je totiž jen o několika málo bodech, nemusíte zvedat telefon ani někam jít osobně, což je velká výhoda.


Nebankovní cesta je vůbec nejrychlejší možná, hned po schválení žádosti vyrazte k bankomatu


Když je žádost schválena, znamená to jediné – peníze jsou na cestě. Takže vezměte do rukou kartu a vydejte se k nejbližšímu bankomatu. Jistě, až tak jednoduchá celá věc je, nebudete nikde nic podepisovat osobně (aneb podpis konkrétní smlouvy je vlastně možné uskutečnit SMS kódem) a ztrácet čas někde na pobočce v dlouhé frontě. Takové věci jsou dnes už minulostí…


Než se ale rozhodnete pro konkrétního poskytovatele, trochu si prověřte veškerá data


Je velmi pravděpodobné, že jste vybrali vlastně dobře. Ale pozor, v zásadě není všechno zlato, co se třpytí – poskytovatele byste si měli trochu prověřit, alespoň preventivně. Jistota je jistota, vybraná firma by určitě měla splňovat alespoň určité parametry. A na co se přesně zaměřit, co si určitě prohlédnout?


  • Poskytovatelem je firma sídlící v ČR, ideálně na nějaké atraktivní adrese. Ne v zahraničí!
  • Nikdo po vás nebude chtít příliš osobní údaje, jako je přístupové heslo k mailu a podobně.
  • Internetová prezentace dané společnosti o něčem svědčí. Jsou webové stránky kvalitní?
  • Nežádá se poplatek předem? To by totiž byla jasná známka, že jde o sofistikovaný podvod.


Pokud si prověříte tyto čtyři body a stále jste odhodláni k tomu, abyste požádali danou firmu o zprostředkování nebankovní půjčky, určitě je vše v nejlepším pořádku. Když ale v nějakém bodě vysloveně pochybujete, bude lepší se podívat i jinde. Aneb, jak si půjčit peníze? Především bezpečně a diskrétně! Důležité také je, aby vaše osobní data byla v maximálním bezpečí. To vám ale rádi v SOS Credit zajistíme, protože naše servery jsou prvotřídně zašifrovány bez útokem hackerů i dalších zvědavců. Ven se prostě nedostane ani myš!




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%