Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
19.12.2023

Přečtěte si, jak funguje online půjčka před výplatou.

Rychlá transakce, která vyřeší složenky a další nečekané výdaje? Online půjčka je už připravena.

Finance nás někdy překvapí. Důvodem může být složenka, která přišla do poštovní schránky a vyžaduje rychlou odpověď. Co když je rodinná kasa prakticky prázdná? Pokud se takový scénář odehraje dva týdny před výplatou, můžete potom oslovit nebankovní sektor a požádat o krátkodobý úvěr. Bude to snadné a transparentní řešení, které není žádnou sázkou na náhodu. Jde o věc, která je v moderních domácnostech stále častější. Scénář je velmi jednoduchý, nepotřebuje ručitele nebo registrační poplatek a obejde se bez osobního kontaktu s makléřem. Na pobočce nebo u vás doma? V obou případech by taková návštěva stála volný čas. Není lepší online cesta?

Až třicet tisícovek pro každého žadatele

Jak jsou nastavené mantinely pro jednotlivé žádosti? Online půjčka před výplatou mluví vždy jasnou řečí. Je velmi variabilní, protože ví, že v životě nás překvapí různé nesnáze, na které je třeba reagovat prakticky okamžitě. Půjčka ještě dnes dovede odpovědět na nečekané složenky nebo najde rychlou náhradu za rozbité elektro v domácnosti. Nová mikrovlnka, rychlovarná konvice nebo lednička, nikdo se nebude ptát na detaily. Účel totiž nerozhoduje vůbec o ničem a zůstává plně v režii každého klienta. Podobný dotaz by znamenal vlastně jen zdržení a čas navíc, který je v dnešní době hodně drahý. Řeč čísel je tedy následující. Můžete si vybrat různé částky, protože flexibilita je až na první příčce žebříčku a nikdy nevíte, co vám osud přinese před domovní dveře.

  • 1 000 Kč je nejnižší položkou. Může taková suma stačit například na menší kávovar?
  • 30 000 Kč je maximum. Pokud je ve hře větší výdaj a musíte odpovědět hned, je to cesta.
  • Splátka? Vyberte si podle svých preferencí, může jít o jeden, dva, tři, případně až čtyři týdny.

 Neúčelový produkt jako standard

Online půjčka před výplatou má přesně stanovené parametry. Můžete si vybrat variantu, která plně odpovídá situaci, ve které se nacházíte. Možných scénářů jsou desítky, vždy si lze přizpůsobit částku i lhůtu splatnosti podle svého. Finanční půjčky mohou mít řadu podob, ale jednu věc mají vždy společnou. Pomáhají tam, kde je třeba a neptají se na ručitele nebo nechtějí, abyste platili cokoliv dopředu. Mají jen minimum podmínek a stačí, když žadatel předloží doklad o trvalém příjmu, což je jediná položka, která se týká úvěruschopnosti. Obecně platí, že smlouva je krátká a jsou v ní jen položky, s nimiž počítá platná legislativa. Nedostanete ani jedinou otázku, která by byla navíc. Proč také? Cílem je rychlost a transparentnost. Už při vyplnění úvodního formuláře víte, na čem jste.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%