Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
17.10.2017

Výhody nebankovních půjček

Když se řekne nebankovní půjčka, mnoha lidem se jistě vybaví některé její klady. Tak například, prim tu určitě hraje rychlost sjednání, ale také minimum dokumentů a osobních dat, které musí být k žádosti jako takové přiloženy. V mnoha případech lze také jmenovat velmi slibnou úrokovou sazbu či doplňkové služby.


V čem jsou nebankovní úvěry tak atraktivní? Důvodů je hned několik


Na trhu je celá řada možností, jak si sjednat nebankovní půjčku, která bude ušitá doslova přesně na míru vašim potřebám. Už jen to je velké plus, protože banky se v minulosti svým klientům určitě tak často nepřizpůsobovaly a trend se obrací jen velmi pomalu. Velký výběr je tu na prvním místě, každý určitě bez přemýšlení vyjmenuje hned několik poskytovatelů nebankovních půjček, které zná z reklamních TV spotů nebo třeba denního tisku. Máte tedy možnost volby, v počtu desítek různých možností, jen si vybrat tu pravou…


Jaké jsou další konkrétní klady nebankovního půjčování peněz?


Další výhody nebankovních půjček? Tak třeba rychlost vyřízení! Nemusíte čekat celé dny, než se na vás konečně dostane řada, hotovo bude mnohem dříve. Někdy stačí pouhých pár minut, schválení může proběhnout ve stejné rychlosti jak v obvyklou pracovní dobu, tak samozřejmě i mimo ni. A to platí i pro svátky nebo víkendy, kdy banka nebude pracovat.


Všechno se odehraje online, nemusíte tedy vůbec nikam chodit


Počítačový automat, který schvaluje půjčky nebankovních společností, totiž nezná pojmy jako odpočinek nebo dovolená. Bude pracovat nonstop a udělá si na vás čas naprosto kdykoliv si zamanete. V neděli večer, o středečním poledni, když máte pauzu v práci, na štědrý den ráno, vyberte si, je k dispozici neustále. Pokud je tedy pro vás rychlé schválení prioritou, určitě je nebankovní půjčka naprosto ideální. Vždyť si ji sjednáte, kdy chcete – a ne podle otevírací doby kamenné pobočky poskytovatele.


Bleskový je i převod peněz, nejen samotné vyřízení půjčky


Pokud na peníze opravdu spěcháte, jen těžko najdete lepší volbu. Vždyť výhoda nebankovních půjček tkví i v tom, že peníze budou převedeny ještě týž den, kdy byla žádost schválena. Vlastně, lépe řečeno, převody jsou instantní – takže doslova na počkání. Jednoduché řešení pro pracující studenty, matky na mateřské, podnikatele i zaměstnance ve státní správě, prakticky pro kohokoliv, kdo může doložit trvalý příjem a má vlastní účet v bance.


Můžete si sjednat malou půjčku na kratší časové období. Tedy například tisíc korun na týden, dva tisíce korun na deset dnů, tři tisíce na dva týdny. Možnostem se tu skutečně meze nekladou, máte jich spoustu. Stačí se jen informovat, k dispozici je i nezávazná kalkulace, díky které se ihned dozvíte, kolik by vás případná půjčka vlastně stála.





ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%