Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
15.01.2018

Chcete si půjčit tisícovku? Taková půjčka bude vyřešená během pár minut!

Menší půjčky nejsou důvodem k tomu, abyste navštívili banku. Půjčit si pouhou tisícovku může každý, a to už během krátké chvilky. Bez ručitele, hmotné zástavy a podobných věcí, které opravdu všechny jen obtěžují. Není třeba zadávat údaj o tom, jestli žijete ve 2+1 či garsonce, zda jste svobodní nebo již ve svazku manželském. Diskrétnost je na prvním místě!


Malá půjčka potěší nejen ve chvíli, když bude výplata třeba až za dva dny

Zaměstnavatelé se občas opozdí, ale ty, kteří žijí doslova od výplaty k výplatě, tím potěší skutečně jen pramálo. Řešením je pak mikroúvěr, s nímž tito lidé v pořádku vyjdou do dalšího termínu platby na účet. A z něj pak snadno pokryjí jistinu plus úroky, takže půjčka 1000 ihned bude stoprocentně vyřešena. Není potřeba podepisování obsáhlých smluv, osobní zpověď nebo zastavení nemovitosti, kvůli tisícovce by to bylo ostatně poměrně dost zbytečné. Jednoduchá, rychlá a především diskrétní, i taková je totiž půjčka od nás!


Jednoduchá záležitost, kvůli které nemusíte při jízdě z práce domů spěchat

Už žádný shon, už žádný spěch. Když odejdete ve tři odpoledne z práce a na pobočce banky je zavřeno už v 16:00, je třeba přeci jen trochu pospíšit. Ale když můžete mikropůjčku sjednat klidně i ve dvě hodiny ráno a bez problémů se dozvíte odpověď na žádost už během příštích pár minut, není vůbec nutné se nějak vysilovat. Jaké další výhody vám přinese podobná nebankovní půjčka u nás?

  • Pokud nestíháte splácet, je tu odklad. Jasně, tisícovka je poměrně malý peníz, ale pro jistotu.
  • Naprostá diskrétnost před rodinou i celou ulicí. Aneb kdo by měl rád nálepku dlužníka, že?
  • Minimum papírování. Je to jen o jménu, adrese trvalého pobytu a potvrzení o příjmu.

Podmínek je tu skutečně jen velmi málo, například ze zákona plyne hned jedna – mladším osmnácti let není dovoleno půjčovat peníze touto cestou. Ostatně, je to i v rozporu s naším etickým kodexem, z podobného důvodu nepůjčujeme ani samoživitelkám, které jsou toho času na mateřské dovolené a mají tak jen velmi omezený příjem. Hrozila by jim dluhová past, což samozřejmě nelze připustit…


První půjčka zdarma? Ano, taková nabídka zde samozřejmě existuje

Napoprvé můžete mít mikroúvěr nejen bez poplatků, ale žádnou roli tu nebudou hrát ani úroky. Jinak řečeno, půjčíte si tisícovku a nejpozději do dvou týdnů tisícovku vrátíte, přijde vám to tak férové? Jistě, tohle je velice poctivá záležitost, stačí jen dodržet dané slovo a splatit svůj dluh včas. Prostě jednoduchá práce, díky které šmahem vyřešíte dočasné ekonomické problémy v domácnosti.


Prodloužení splatnosti za poplatek je hitem, který nabízíme samozřejmě také

U naší společnosti najdete pomocnou ruku i v době, kdy se ekonomicky zcela nedaří. Prodloužení splátkového kalendáře je samozřejmě možné pro všechny, kteří se zaváží uhradit malý poplatek navíc. Samozřejmě se není čeho bát, kvůli týdnu zpoždění ještě nehrozí vymáhání dlužné částky od inkasní agentury. Naopak, pokud se chcete dohodnout, je tu řešení v podobě odkladu splátek, což přirozeně nebude zcela zdarma. Obvykle jde o poplatek maximálně v řádu stokorun, to rozhodně není nijak vysoká suma.


 Tisícovka na nákup potravin, ale také na novou malou mikrovlnnou troubu

Skutečně, nikdo nebude zjišťovat, kvůli čemu jste si půjčili peníze. Je to totiž zcela absurdní, aby se kvůli tisícikoruně rozjelo podobné pátrání. Půjčka 1000 ihned je důvěrnou záležitostí, o které se nemusíte s nikým dalším vůbec bavit. Ani z našich serverů neunikne jediný znak z celého vašeho kontaktního formuláře, takže můžete být v naprostém klidu!




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST



 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%