Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
28.12.2021

Půjčka 15 tisíc až na čtyři týdny

Jednoduchý recept na nečekané výdaje aneb úvěr, jemuž lze stoprocentně důvěřovat.

Dnes už nemusíte nikam spěchat, protože na to, abyste si sjednali půjčku, už nemusíte v žádném případě vážit cestu na kamennou pobočku. Mnohem snadnější cesta je ta, kterou si projdete online, nebo snad ne? Bez zvědavých pohledů někoho, kdo vás může znát a stojí ve stejné frontě. A také bez vysvětlování svých osobních důvodů. Každého přece k půjčkám vede něco jiného. Obvykle je to ale nějaký hodně nečekaný výdaj, který nechceme příliš složitě rozebírat. Raději ho vyřešit jednou provždy a mít po starostech, že?

Vyberte si mezi mnoha možnostmi

Máte spoustu času na rozmyšlenou, nejste totiž v žádném případě omezení otevíracími hodinami poboček. Půjčka 15 tisíc je připravena a čeká na vás, bez ohledu na termín, kdy se o ni rozhodnete žádat. Může to být kdykoliv, klidně i o víkendech nebo různých státních svátcích. Nová půjčka je produktem zcela bez otázek. Neúčelová a férová, záleží jen na tom, jak vysokou částku právě potřebujete. Už jen proto, že každý příběh je docela jiný! A jaké možnosti se tedy nabízejí? Kolik si můžete půjčit a na jak dlouhou dobu? 

  • 1 000 Kč je minimum. Poslouží na malý nákup na víkend nebo různé drobné výdaje doma.

  • 30 000 Kč je nejvyšší suma, o jaké lze uvažovat. Co třeba malá rekonstrukce v koupelně?

  • 7, 14, 21 a 28 dní, respektive 1, 2, 3 a 4 týdny. To jsou varianty splátkového kalendáře.

Poptávkový formulář je velice krátký

Co na sebe budete muset prozradit, aby se podobná půjčka 15 tisíc stala opravdu realitou? Věřte nebo ne, budou to vlastně jen základní osobní data! Jméno, příjmení, adresa, ale také další věci. Bude nutné také dát k dispozici číslo bankovního konta vedeného v české bance. Peníze vám totiž budou zaslány bezhotovostní formou, jak je dnes běžným zvykem. Číslo občanského průkazu je také důležité, poslouží k plné identifikaci žadatele. Je to totiž podmínkou ze zákona, která se nedá nijak obejít. A co dál ještě bude třeba? Samozřejmě, je to potvrzení o trvalém příjmu, jímž prokážete svou bonitu. Poskytovatel si musí ověřit, že splátkový kalendář pro vás nebude nesplnitelná záležitost. Dle zákona je totiž za podobnou věc odpovědným.

Rozmyslete si všechny náležitosti

Měli byste mít o všem maximálně jasno. Vědět, že děláte správný krok. Naplnit splátkový kalendář bez prodlev, nemít s ním potíže. Zodpovědnost je až na prvním místě, pokud je právě řeč o rodinných financích. Pamatujte také, že byste měli sjednávat úvěr u prověřené společnosti, která má svou reputaci. Reference napovědí ze všeho nejvíce. Půjčka na směnku je něco úplně jiného. Té by bylo nepochybně lepší se vyhnout!

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%