Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
28.01.2020

Půjčka na pár dní nebo týdnů

Pokud potřebujete zaplatit naléhavé výdaje, není nač čekat. S nebankovní půjčkou lze jednat rychle!

Blesková akce, pomocná ruka, která tu je připravená dnem i nocí. Přesně tak lze označit krátkodobé úvěry, s nimiž si můžete půjčit peníze vlastně na cokoliv – limitem je zde jen vaše fantazie, protože tyto půjčky mají bezúčelový charakter. Dovolená, nákup elektroniky, zaplacení složenek, ale třeba také cokoliv dalšího podle vašeho vlastního uvážení. Nikomu se nezodpovídáte, účtenky a faktury nikdo chtít nebude. Díky online vyřízení každé žádosti je diskrétnost zaručena, sousedé nebudou dál šířit klepy o tom, že jste se zadlužili a nestíháte splácet. Přibarvování skutečnosti je při podobných věcech zvykem, ale nebojte, zde žádné informace neuniknou…

Stačí vlastně jen několik málo kliknutí

Čekání nechejte úředníkům, v tomto světě jde vše mnohem rychleji – internet se totiž využívá na maximum, online půjčka znamená jen krátkou chvíli strávenou u počítače nebo například tabletu. Bez front a omezení, z pohodlí domova, takže i bez dlouhých časových prodlev. Jindy byste strávili na cestě na pobočku třeba dvě hodiny, ale díky internetovému připojení z obýváku totéž stihnete vyřídit už za patnáct minut. Jednoduchá práce i pro ty, jejichž obživou není home office a nepracují běžně s počítačem. Jen tři za sebou jdoucí obrazovky, kde je třeba vyplnit několik kolonek. Co vše musíte v žádosti vlastně uvést, aby byla správně posouzena a mohla být nakonec i schválena?

  • Doklad o trvalém příjmu. Není důležité, kde pracujete – důležité je, že máte z čeho splácet půjčku. Ať už jste tedy OSVČ nebo zaměstnanec, musíte ukázat, že peníze nebudou problém.
  • Účet v bance. Kromě jiného to může být i konto, k němuž má žadatel jen dispoziční právo. Je však zapotřebí, aby bylo vedeno u některé z českých bank – toto je zcela klíčová podmínka.
  • Věk minimálně osmnáct let. A toto je vyžadováno i ze zákona, šestnáctiletí si prostě nepůjčí!

Malý finanční problém se povede velmi rychle vyřešit

Řešení přesně na míru vašim potřebám a přáním, i taková je první půjčka zdarma – určená pro nové klienty, kteří ještě nemají s nebankovním úvěrem předchozí zkušenosti. V čem vlastně spočívá její kouzlo? Proč je tak oblíbená napříč generacemi nebo regiony? Tkví to v jednoduchém principu, jenž velí jasně – kdo splatí vše včas do určeného data, nebude platit ani korunu na úrocích!

Nabídka pro všechny, kteří mají tíseň před výplatou

Bez čekání, diskrétně a velmi rychle, to je v době, kdy ještě čekáte na pravidelný měsíční příjem a máte nečekané naléhavé výdaje, prostě balzám na duši. Půjčka ve výši jednoho až patnácti tisíc korun už na vás čeká, stačí jen pár chvilek strávených u počítače. Nebojte se proto jednat, když je zrovna zapotřebí něco rychle zaplatit…


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 15 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%