Půjčka se slevou| SOScredit.cz
08.03.2018

Udělejte radost své mamince nebo partnerce k Mezinárodnímu dni žen, díky půjčce vyřešíte všechno

Mezinárodní den žen se slaví každoročně osmého března, má už více než stoletou tradici, a to platí i pro české prostředí. Přinést mamince květinu nebo dát partnerce nějaký malý šperk by mělo být jistě povinností každého pravého muže. Ale kde vzít peníze, když je kapsa na začátku března doslova prázdná? Nabízí se rychlá půjčka, díky které to zvládnete doslova na jedničku…


Půjčte si s námi (nejen) osmého března a dostanete za to opravdu zajímavou slevu


Půjčka a sleva na MDŽ? Ale jistě, zajímavé podmínky jsou tu připraveny i pro ty, kteří se chystají pořídit něco hezkého manželce, snoubence nebo přítelkyni. Stačí zadat speciální slevový kód „mdz70“ a ušetřit až sedmdesát procent na úrocích. Peníze dostanete rychle a bez rizika nějakého administrativního zádrhele, takže už za chvíli můžete vyrazit do květinářství nebo třeba zlatnictví. Pokud jste si u nás ještě v minulosti žádný úvěr nesjednávali, nabízí se první půjčka zdarma, díky níž vám budou za jistých okolností odpuštěny všechny úroky. Co musíte splnit, abyste tuto půjčku mohli získat?


Podmínky jsou jednoduché, stačí trvalý příjem, občanský průkaz a věk nad osmnácti let


Tato půjčka se nabízí prakticky všem, pro její schválení je třeba splnit jen několik málo podmínek. Půjčka bez registru sice není dnes již možná, ale ochrana před dluhovou pastí je hodně důležitá věc, na níž dokonce myslí i česká legislativa. Podmínky pro schválení půjčky jsou tedy následující:


  • České občanství (nebo povolení k trvalému pobytu), které se doloží občanským průkazem.
  • Věk nad 18 let. Bez problémů půjčujeme podnikatelům, zaměstnancům i seniorům.
  • Bezdlužnost a také vlastní trvalý příjem, který bude doložen posledními třemi výpisy z konta.
  • Vlastní bankovní účet, a to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby.


A to je vlastně vše podstatné, více toho splnit žadatelé nepotřebují. Nikdo se nebude ptát, na co vlastně půjčka bude určená. Když se k tomu připočte zajímavá sleva na MDŽ, určitě nelze zůstat stranou. Výplata může mít termín až za deset dnů, ale Mezinárodní den žen se blíží doslova mílovými kroky, proč potom neudělat zásadní krok? Peníze mohou být na účtu do patnácti minut od schválení žádosti, takovou bleskovou reakci jistě nečekáte, že?


Nulové poplatky za půjčku, skutečně zde budete hradit jen domluvený úrok


Pokud jste u nás nováčkem, nabízí se první půjčka zdarma. V jiných případech bude ale třeba kromě jistiny uhradit včas i úroky, které si domluvíte dopředu. Půjčku uhradíte zpět bankovním převodem, stačit bude jen jedna jediná splátka – výhodou pak je, že nemusíte v hlavě nosit žádný splátkový kalendář s více datumy. Pokud ale nestíháte včas dostát svým závazkům, nic zásadního se nestane, musíte ovšem spolupracovat. Individuální splátkový kalendář s možností odkladu až o čtyři týdny oproti původnímu datumu, to vše za malý poplatek, zní to dost zajímavě?


MDŽ se slaví v řadě zemí světa, Českou republiku samozřejmě nevyjímaje


Mezinárodní den žen se poprvé slavil v roce 1909, původní datum svátku ale bylo jiné než dnes. Šlo o osmadvacátého února, klasický termín osmého března se stal tradicí až po první světové válce. Pokud chcete uctít svou maminku, partnerku či dceru, určitě nebude od věci sáhnout trochu do kapsy a koupit hezký dárek. Pokud nemáte dost peněz, nevadí – půjčte si u nás už od tisícikoruny výše, to na pár kytice určitě bude bohatě stačit! Nebo si raději půjčíte několik tisíc korun na hezký šperk? Máte jiný originální nápad, jako třeba prodloužený víkend někde na horách? Samozřejmě, jsme otevřeni vašim přáním, stačí dát vědět…




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%