Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
04.01.2018

Půjčky na OP. Stačí jediný doklad totožnosti a můžete si u nás půjčit peníze

Občanský průkaz a je vše vyřešeno. Přesně tak by se mohlo přezdívat třeba právě naší půjčce, se kterou si můžete přijít až na patnáct tisíc. Půjčky na OP jsou totiž poměrně dost rozšířené, narazíte na ně doslova na každém kroku. Kdo by je neznal, jako by nebyl, že? Teď si můžete půjčit také, podmínky jsou velmi benevolentní.


Plnoletost, doklad o příjmu a základní kontaktní údaje zcela postačují

Co potřebujete k dnešní žádosti o půjčku? Kromě toho, že vyplníte číslo občanského průkazu, plně nutného pro identifikaci, připravte si i několik dalších osobních údajů. Především bude také nutné prokázat, že na splácení půjčky opravdu máte – tedy potvrzení o trvalém příjmu. Vzhledem k tomu, že půjčku u nás dostanou i maminky na mateřské dovolené či penzisté, je systém hodně tolerantní i vůči obecně nízkopříjmovým skupinám. Dá se proto říci, že půjčit si může každý, kdo vykazuje alespoň minimální příjem a má tedy z čeho splácet.


Jednoduchá práce, za pár minut už budete mít vše vyřízené

Žádná fronta, žádné nekonečné postávání mezi desítkami lidí a vrtění se na místě, dokud na vás konečně nepřijde řada. Dnešní půjčování peněz je o něčem úplně jiném! Tak především, půjčit si můžete i online, tato cesta se obejde bez všech nucených procedur, které jen obtěžují a nutí vás jezdit z jednoho konce města na druhý. Přes internet to jde vážně jednoduše, nemusíte se nikam vypravovat, stačí jen sedět pár minut u počítače. Rozmyslete si částku a také dobu, po jakou byste chtěli splácet. Maximum je u nás 28 kalendářních dnů, což je rozhodně velkorysé číslo. Pokud by čtyři týdny nestačily, máte možnost prodloužení termínu za malý poplatek, dostanete pak hned dalších osmadvacet dnů navíc!


Diskrétnost je samozřejmostí, zvědavci nebudou mít nejmenší šanci cokoliv zjistit

Proč si lámat hlavu s bezpečností dat? Naše speciální šifrování uchová všechny vaše osobní údaje v naprostém bezpečí, takže nemusíte mít žádný strach! Jednoduchá smlouva, která se vejde na jediný papír, je také zárukou transparentnosti. Nikdo vás nechce utopit ve složitých formulacích, patřících spíše do právnického slovníku než do běžné obecné mluvy. Stačí jen pár minut u počítače nebo chytrého mobilního telefonu s přístupem na internet. Co snadnějšího ještě může na světě být, než právě takto sjednané půjčky na OP?


Ručitel není třeba, dnes už je podobná praxe zcela mimo hru

Že budete pro půjčku potřebovat ručitele? Dobrých deset let se o ničem podobném u menších půjček vůbec nemluví. Proč také? Jde o překonaný standard, který by dnešní klienty jen obtěžoval a nutil je porozhlédnout se někde jinde…



ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%