Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
16.01.2019

Snadná půjčka bez velké administrativy

Nemusíte nikam spěchat a na nic čekat, nebankovní úvěr se totiž vyřídí ještě během dneška.

Snadná práce, u které se nezapotíte a nebudete na vážkách, jestli jednáte opravdu správně. Malé půjčky totiž nabídnou vyřízení, o jakém se vám opravdu nesnilo. Nemusíte stát frontu na kamenné pobočce, což je zvláště v podzimních a zimních měsících hodně nepříjemná záležitost. Vše jde totiž velmi snadno, obejdete se bez čekání, nervů a poplatků předem, které mohou naznačovat leccos, jen ne vzájemnou důvěru poskytovatele půjčky a klienta.


Jeden nebo dva týdny, ale klidně i měsíc

Jak dlouhá je lhůta splatnosti u nebankovní půjčky dneška? Je to vlastně spíš na vás, protože možností je samozřejmě hned několik. Mnoha lidem vyhovuje například půjčka na měsíc, patnáct tisíc korun obvykle pokryje základní výdaje i u větších domácností a nemusí se současně nikam spěchat. Vše se vyřídí v krátké chvilce, obvyklá doba vyřízení je totiž patnáct minut. Jistě, tak rychle se mohou objevit peníze na vašem bankovním kontě. A samozřejmostí je pak jejich použití naprosto na cokoliv, nemusíte vysvětlovat důvod půjčky, protože jde o bezúčelovou záležitost. Ostatně, nebylo by to už takzvaně přes čáru, kdyby se někdo na něco podobného vůbec někdy v budoucnu vyptával?


Snadná práce, stačí jen vyplnit kontaktní formulář

Pár minut vašeho času a transakce bude dokončena, u internetu vás nic jako několikahodinové čekání rozhodně nepotká. Žádná kamenná pobočka a žádné zvědavé pohledy. Často se přitom dívají i lidé, které byste raději na tomto místě vůbec nespatřili – rázem se rozšíří klepy o tom, že si půjčujete, dlužíte obrovskou sumu peněz a podobné věci. To si každý rád odpustí, ale není se čeho bát, internet je v podstatě anonymní! Zabezpečení ze strany poskytovatele nebankovních půjček je velmi pečlivé, takže není důvod k obavám nebo nervozitě. A jaké další jsou výhody mikroúvěru sjednaného přes internet?


Online svět šetří čas – a čas jsou přece peníze

Když se řekne klasická online půjčka, mnozí už jistě budou vědět z vlastní zkušenosti, o čem je přesně řeč. Rychlost vyřízení tu skutečně trhá rekordy a minimum informací o klientovi zaručí stoprocentní bezpečnost. Co vše o vás nebankovní poskytovatel půjček bude chtít vědět? A jaké dokumenty byste si měli připravit?

  • Jméno, příjmení a kontaktní adresa. Slouží vlastně k základní identifikaci. Vyžaduje se trvalé bydliště v ČR, takže půjčit si klidně mohou i cizinci, tedy nejen přímo občané českého státu.
  • Dva doklady totožnosti. Ty jsou nutné pro další ověření, že je žadatel skutečně tím, za koho se vydává. Tím už většina administrativy končí, je-li pečlivě vyplněn kontaktní formulář.
  • Potvrzení o trvalém příjmu. Aneb – pracujete, podnikáte nebo jste již na penzi? Pokud příjem nemáte, bohužel si nelze ze zákona vůbec půjčit. Lidem, co jsou zrovna v exekuci už vůbec ne.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%