Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
18.12.2017

Půjčit si před vánočními svátky je velmi snadné

Vánoce se kvapem blíží, a hlavně v početnějších rodinách nastává dilema, co vlastně koupit jako ideální dárek – dětem, partnerovi, ale i dalším příbuzným v rámci širšího rodinného kruhu. Naštěstí je k dispozici několik desítek nabídek a jejich dostupnost je doslova na maximu, stačí jen potvrdit stálý příjem a můžete si vybírat…


Na Vánoce se můžete dočkat i zajímavých akcí a půjčit si za výhodných podmínek


Vánoční půjčka je každoročně hodně žádaná, podle statistik si ji sjednává takřka desetina Čechů. Průměrně si půjčí i osm tisíc korun, většinou se však nestarají o podmínky půjčky, takže často ji přeplatí o poměrně vysokou částku. Krátkodobé úvěry samozřejmě mají spoustu výhod, musí se ale sjednávat obezřetně – protože dluhová past je tu vždy a čeká na ty, co si dávají nejmenší pozor.


První půjčka zdarma se může vyplatit, pokud jste si nikdy nepůjčili, nemusíte přemýšlet o úrocích


Každý z nás už jistě slyšel o možnosti první půjčky zdarma, jíž nabízí řada nebankovních subjektů. Díky ní budou odpuštěny úroky všem, kteří splatí pohledávku včas v určeném datu. Splatnost je obvykle třicet kalendářních dnů, půjčit si může zájemce od tisícikoruny výše (strop je nejčastěji osm až deset tisíc korun). V lednu bude výplata, z které půjčku hravě splatíte – pokud uvažujete takto, jistě není od věci o mikroúvěr opravdu požádat. Svátky jsou vlastně po celý rok za dveřmi, získat potřebnou hotovost na dárky včas je určitě vítané. V nebankovním sektoru si můžete být prakticky jistí, že peníze přistanou na vašem bankovním účtu ještě týž den, kdy proběhla žádost. A co více dodat? Snad jen to, že při výběru dárků je třeba šťastná ruka.


Svátky samozřejmě nejsou jen o penězích, když se ale na dárky nedostává, je půjčka namístě


Vánoční svátky jsou hlavně o klidu a pohodě, stejně jako o setkání celé rodiny. Dárky nejsou to hlavní, ale k atmosféře Vánoc určitě neodmyslitelně patří, ochudit bychom o ně neměli hlavně děti. Půjčku je ale možné splatit bez problémů až v dalším roce. Díky možnosti prodloužit splátkový kalendář za mírný poplatek je to ještě zajímavější, protože i kdyby se v lednu zdržel zaměstnavatel s výplatou, nehrozí žádné vážné problémy. K půjčce budete navíc potřebovat jen pár minut času a minimum dokladů.


Rychlé schválení, vše zcela bez poplatku za vyřízení, stačí jen doložit své aktuální příjmy


Nezáleží na tom, jestli činí vaše měsíční výplata u zaměstnavatele deset nebo devatenáct tisíc čistého, nebankovní půjčku dostanete tak jako tak. Důležité je jen to, abyste svůj příjem doložili a prokázali tím, že máte na splácení takového závazku dostatek prostředků. Vánoční půjčka se zcela obejde bez poplatků za sjednání nebo vedení úvěrového účtu. Zažádáte o ní vlastně jednoduše, stačí vyplnit krátký kontaktní formulář a polovina formalit je hotová. Uvést jméno, příjmení, číslo občanského průkazu, adresu trvalého bydliště a samozřejmě i bankovní účet, kam mají peníze po schválení půjčky přijít. Samozřejmě musí být veden na jméno žadatele, dispoziční právo k účtu nepostačuje, v takovém případě nebude půjčka bohužel vůbec vyplacena.

Bez poplatků předem a naprosto férově, nepotřebujete ani ručitele, můžete si půjčit tisícovku, ale klidně i deset tisíc – to je zcela ve vaší osobní kompetenci. Hlídejte si však, aby byl poskytovatel férový. Pokud najdete pečlivě propracovanou webovou prezentaci, nikdo po vás nechce vstupní poplatek předem a historie poskytovatele je poměrně dobře dohledatelná, existuje značná pravděpodobnost, že jste ve skutečně dobrých rukou.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%