Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.04.2023

Žádná složitá pravidla: jednoduché bezbankovní půjčky.

Vyberte si úvěr podle svého, nabídka je velmi pestrá. Žádný nečekaný výdaj vás už nemůže překvapit!

Rychlá akce, se kterou nebudete mít žádné starosti. Bez telefonátů a dlouhého čekání, samozřejmě, v dnešní době se už nebankovní půjčky sjednávají úplně jinak, než tomu bylo například na přelomu tisíciletí. Jde o naprosto jednoduchý proces, a to i pro zájemce, kteří se v online prostředí zatím příliš neorientují. Vyplnění kontaktního formuláře je totiž možné 24/7 a nemusíte se tak omezovat na otevírací hodiny kamenných poboček. Je jiná epocha, takže dohoda o úvěru se dá uzavřít i bez osobního jednání. Jistě, je to jen otázka několika málo okamžiků. Proč čekat? Vyberte si poskytovatele, ověřte totožnost a doložte pravidelný příjem, není to vůbec složité!

Až třicet tisíc korun pro každého

Jak velkou sumu vlastně potřebujete? Bezbankovní půjčky jsou připraveny vyhovět každému zájemci, který splní základní předpoklady. Nezáleží přitom na tom, kvůli čemu si tento finanční produkt chcete sjednat. Účel o ničem nerozhoduje, nebankovní instituce se na něj zpravidla vůbec neptají. Proč také? Pokud jde o krátkodobý úvěr, je jasné, že každý má svůj konkrétní důvod a nejspíše se nechce zdržovat při jednání tím, že by jej zmínil. Jaká částka bude k dispozici? Pojďme si prohlédnout konkrétní čísla, ze kterých si můžeme udělat mnohem jasnější představu. Nejen ve světě půjček totiž rozhodují hlavně cifry.

  • Tisíc korun jako minimum. Níž už není možné zajít. Stačí vám to například na mobilní paušál?

  • Třicet tisíc korun je maximum. Důvod o ničem nerozhoduje, půjčit si tedy můžete na cokoliv.

  • Splátky mají čtyři různé podoby. Jeden týden, ale i dva, tři nebo také čtyři týdny, záleží na vás!

Jednoduchý scénář je připraven

Jak tedy vlastně fungují bezbankovní půjčky? Vyřídíte si je už za několik málo minut strávených u notebooku či tabletu, tedy z pohodlí domova! Peníze do 5 minut jsou k dispozici pro všechny, kteří dodrží několik málo podmínek. Je nutné ověřit bankovní konto, předložit doklad o úvěruschopnosti a také potvrdit totožnost. Formulář pro žádost je interaktivní a vším vás provede krok po kroku. Důležité je, aby nedošlo k překlepům, každá zbytečná chyba při vyplňování žádosti znamená bohužel i určitou prodlevu.

Půjčka jedině s důkladnou rozvahou

Nezapomeňte, jde v první řadě o peníze, musíte proto mít jasno a neexistuje tím pádem ani žádný prostor pro kompromisy. Pokud máte jasno o splátkovém kalendáři, je vše v pořádku. Pokud ale váháte, zřejmě nebude půjčka dobrý krok. Zkuste najít jiné řešení, například se i poradit s někým z rodiny. Neuvážená půjčka znamená problémy, někdy bohužel celá situace dojde až k okraji dluhové pasti. Včasná prevence je tedy základ!

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  •     
  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  •     
  • být svéprávný a starší 18 let
  •     
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  •     
  • mít pravidelný měsíčný příjem
         

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%