Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
22.10.2018

Bezpečná a rychlá online půjčka na cokoliv co aktuálně potřebujete

Půjčit si peníze je podobně snadné, jako se zrovna nadechnout a vydechnout.

Během pár minut může být vše hotovo a začnete se věnovat další činnosti, tentokrát jistě příjemnější, než je složitá administrativa kolem půjček, které jste si možná sjednávali ještě před deseti či dvaceti roky. Nejde o nic složitého, jen krátký kontaktní formulář, několik málo kolonek – a to je vše, máte hotovo. O půjčku je požádáno, vše je vyřešeno, teď už jen čekat promptně na odpověď, co přijde doslova obratem. A nebojte, velmi pravděpodobně totiž bude kladná!


Nebojte se jednat, rozhodnutí je hned


Jednoduchá práce, co vás bude těšit a vyřeší se prakticky obratem. Do patnácti minut od schválení žádosti přistanou peníze na vašem bankovním účtu, až tak jednoduché to celé je! Bez prodlev, nervů a nekonečného čekání. Kdo by také stál o zmařený čas, že? Jistě by se nenašel nikdo, komu je jednání v bance nebo obecně na úřadech či kamenných pobočkách nějak příjemné. Spíše je to nutné zlo, které musíme podstoupit – a nic víc!


Vysvětlování účelu? Jedině manželce

Půjčka na cokoliv, a to se vším všudy. Proč vysvětlovat, že si ji chcete sjednat? To si můžete nechat spíše na doma, protože nebankovní poskytovatel tohle chtít vědět určitě nebude! Bez složitých formulací, a především nekonečných formulářů, to si zkrátka každý půjčí rád, že? Aby také ne, když je maximální možná částka stanovená na patnáct tisíc korun. Minimem je tisícovka, což v praxi znamená, že můžete nejen mít půjčku na to, abyste v pohodě a klidu vyšli do výplaty, ale třeba také na nový pracovní notebook a další elektroniku. Možností jsou zkrátka skoro neomezené, totiž může být snadno realitou!


Nemějte zbytečné ekonomické starosti

Půjčka ještě dnes je tu pro vás proto, aby pomohla v tíživé situaci. Bude to snadné, bude to rychlé, takže co si ještě přát víc? Bleskově, bez rizika a maximálně diskrétně, bez vysvětlování, nač ji vlastně chcete. Půjčka, kterou si zamilujete a bude tu pro vás každou denní i noční hodinu. Nezáleží totiž, kdy o ni požádáte, ale vyřízení bude vždycky stejně rychlé. No není to opravdu skvělé?


Kdo všechno si může půjčit?

Půjčujeme takřka všem. Půjčku si může sjednat třeba student, který má pravidelný přivýdělek a může jej prokázat. Ale také dělník, svářeč, zaměstnanec supermarketu. Nevylučuje se ani půjčka pro penzisty, kteří nemusí být v bance vůbec vyslyšeni. Půjde to doslova jako po másle a nebudete muset nijak dlouho vyjednávat či se snad dokonce hádat. Od toho přeci nebankovní půjčky vůbec nejsou! Ztrácet čas je to poslední, co by někdo chtěl – ale v tomto případě to bude zcela naopak…




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%