Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.05.2020

V nelehké situaci může pomoci osobní půjčka pro OSVČ

Půjčit si snadno a rychle, stačí vyplnit krátký kontaktní formulář. Pomoc živnostníkům je už na cestě!

Občas přijdou v životě chvíle, se kterými nikdo nepočítal – nenadálé, v každém případě však velmi nepříjemné a žádající si dodatečné výdaje. Co s tím můžeme udělat? Jednoduše, půjčit si peníze nebankovní cestou, která je vůbec nejrychlejší a obejde se bez složitých dokazování a papírování. Když přijde krize, jsou právě OSVČ, tedy osoby samostatně výdělečně činné, jednou z nejvíce ohrožených skupin. Utlumení ekonomiky se jich týká hned v prvním sledu. Naštěstí je zde efektivní, a hlavně rychlá pomoc…

Rychlá odpověď na žádost je prioritou

Pokud má být pomocná ruka spolehlivá, měla by také dorazit opravdu včas. Peníze ihned jsou dostupné do patnácti minut od schválení žádosti, přijdou přímo na bankovní konto úspěšného žadatele o tuto půjčku. Bez osobního jednání, složitých otázek nebo papírování, díky kterému všichni přicházejí spíše o nervy. Není ale důvod dělat si zbytečné starosti, přerušovat živnost a podobné věci. Peníze přijdou během chvilky, finanční injekce je už připravena. Postačí jen několik málo formalit! Které to konkrétně jsou?

  • Doklad o příjmech. Zatímco zaměstnanci předloží čtvrtletní výpis z účtu, OSVČ nahrají do žádosti daňové přiznání za poslední období – tedy za rok 2019. A to je vše, víc nemusíte!
  • Plnoletost. Samozřejmě, mladší osmnácti let si touto formou půjčit peníze vůbec nemohou.
  • Konto v bance. Stačí jen dispoziční právo k němu, ale nebylo by praktičtější mít své vlastní?

Až dvacet tisíc naprosto na cokoliv

Zvědavé otázky půjdou stranou, protože půjčka 20000 má především pomoci! Na ptaní se není důvod, zvláště když by takové otázky nemusely být ku prospěchu věci. Pokud si totiž chcete půjčit relativně malou částku, není důvod ztrácet ještě čas dalším vysvětlováním. Administrativy si přeci každý při úředním jednání užijeme ažaž, takže by nebylo od věci vyřídit něco skutečně jednoduše, a hlavně pak rychle.

Bezúčelový charakter potěší všechny žadatele

Vysvětlování, doklady, účtenky, potvrzování, na co jste vlastně peníze využili. Ne, nic z toho rozhodně není třeba! Stačí pouze prokázat, že na splácení půjčky budete mít dostatek prostředků, což uděláte pomocí předložení potvrzení o příjmech, v případě živnostníků jím bude daňové přiznání za poslední zdaňovací období. Stačí jej v PDF formátu nahrát do žádosti a tím je podobná otázka zcela uzavřena.

Co když si chci půjčit menší obnos?

Potřebujete pouze tisícovku? Jistě, i to samozřejmě lze! Nabídka je velmi široká, startuje právě na tisícikoruně a maximem je pak dvacet tisícovek. Vybrat si tak můžete úměrně situaci, záleží jen, co přesně potřebujete uhradit nebo koupit. Složenky, elektronika, pojistka nebo nájemné za obchod, je to jen ve vaší režii…


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 20 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%