Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
16.07.2018

Půjčka bez poplatku – peníze ihned

Nemusíte na nic čekat, finance získáte bez čekání a zbytečných poplatků!

Moderní doba přináší pestrou paletu různých bonusů, z nichž některé se samozřejmě týkají i světa nebankovních poskytovatelů krátkodobých půjček. Využít je bývá poměrně snadné, snad i proto, že pravidla pro schválení jsou nastavena tak, aby měl šanci prakticky každý žadatel. Minimální věk, trvalý příjem a vlastní bankovní účet, polovina náležitostí je už tím pádem splněna. Takže ještě zbývá vyřešit, kolik peněz to vlastně potřebujete?


Nechcete přeci zbytečně čekat na pobočce?


Dnešní podmínky krátkodobých půjček už vůbec nevyžadují, abyste pokoušeli svou trpělivost čekáním ve frontě s lístkem v ruce. Naopak, vše se vyřídí z pohodlí domova a rozhodně nebudete litovat, protože rychlost sjednání u klasických online půjček trhá snad všechny myslitelné rekordy. Kromě jiného, nabízí se také půjčka zdarma, alespoň pokud patříte k novým klientům a nikdy dříve jste ještě nabídku té či oné společnosti nevyužili. V čem tento – pro někoho možná naprosto nevídaný – úvěr spočívá?


  • Nový klient si půjčí a získá obratem peníze. Cílem je splatit vše v dohodnutém termínu…
  • Pokud bude vše v pořádku, úroky se rozplynou. A to doslova jako pára nad hrncem!
  • Úroky na nule znamená také půjčka zcela zadarmo. Nebo je to snad ještě nějak jinak?


Vidíte sami, že půjčka právě takto může být hodně zajímavá, o tom určitě nemůže být ani nejmenšího sporu. Pokud ještě zvažujete, zda nebankovní půjčku ano či ne, možná vás právě tato eventualita definitivně přesvědčí, že takováto nabídka může být hodně lákavá. Nakonec, proč odmítat dopředu? Tento měsíc vyjdete s penězi zcela v pořádku, příští měsíc se zaměstnavatel o tři dny zpozdí s výplatou a pak nebudete vědět, kde si půjčit dříve. Pro takové případy je tu ale nebankovní pomoc, jež je ideální nejen během víkendů a svátečních dnů!


Peníze dostanete nejpozději za čtvrt hodiny

Už během patnácti minut můžete zajít k bankomatu a vybrat si hotovost, případně zadat příkaz k platbě skrze elektronické bankovnictví. Peníze na účet ihned, to není nějaký mýtus nebo snad optický klam. Ba naopak, dočkat se můžete už za pár minut. Schválení žádosti je instantní záležitostí, peníze se převedou na účet prakticky okamžitě po schválení. Celá věc nemusí trvat déle než čtvrthodinku, což je potěšující informace pro ty, kteří na peníze tak trochu spěchají a nejraději by je měli na účtu ještě dnes. Samozřejmě, proč by ne? Vždyť tomu také nic zásadního nebrání…


K dnešní půjčce prostě patří rychlost

Pokud čekáte administrativní obstrukce od průměrné nebankovní půjčky jednadvacátého století, pak vás můžeme ubezpečit, že opravdu marně. Naopak, vše se vyřídí bleskově, ať už se vlastně obrátíte kamkoliv. A to je přeci skvělé, že? Velká konkurence na trhu trvá vlastně už dlouhé roky, nemusíte proto spoléhat jen na jedinou variantu. Naopak, můžete si svobodně vybrat, už jen proto, že nabídka je mimořádně pestrá a byla by škoda neprojít si ji celou. Možná najdete půjčku, co je doslova přesně na míru, až na pátý pokus – není radno se vzdávat, pokud se vám podmínky příliš nelíbí, nemusíte nic podepisovat nebo dávat souhlas. Možností je tolik, že by bylo docela bláhové nezkusit oslovit ještě někoho jiného, kdo vám přijde o něco důvěryhodnější!


Nebojte se na cokoliv zeptat

Pokud máte ještě nějaké dodatečné otázky, je tu hned několik možností, jak získat vyčerpávající odpovědi. V prvé řadě to může být telefonická infolinka, ale klidně můžete také využít možnost online chatu s operátorem. V neposlední řadě je k dispozici email, pro vážnější konzultace i kamenná pobočka.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%