Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
07.06.2018

Blesková půjčka na účet do 10 minut

Bez čekání a telefonátů, peněz se u mikropůjček dočkáte během deseti minut.

Že musíte na půjčku čekat? To je zažitý mýtus, který většinou šíří lidé, co nemají s nebankovními půjčkami dneška zatím žádnou osobní zkušenost. Ve skutečnosti je to totiž zcela naopak, peněz se můžete dočkat už za pár minut, to vše samozřejmě bez zjišťování účelu půjčky nebo dalších všetečných otázek na vaše soukromí. Komu by snad něco takového bylo ještě příjemné, že? Nemusíte se vůbec nechat zpovídat, vydejte se cestou nebankovních půjček přesně na míru!


Rychlé a velice férové jednání samozřejmostí

Když se řekne rychlá půjčka, rozhodně se tím nemyslí nic jiného, než že své peníze dostanete během pár příštích okamžiků. Skutečně, proč čekat do druhého dne s něčím tak samozřejmým? Pokud se prokážete pravidelným příjmem a také doložíte plně svou identitu, převodu peněz bezhotovostní formou už pak vůbec nic nebrání. Tento postup se na trhu drží už poměrně dlouho, je také velice efektivní. Není třeba výpis z registru dlužníků, pro nebankovního poskytovatele je větším důkazem vaší bonity právě doklad o příjmech. Postačí poslední tři měsíční výpisy z účtu, abyste prokázali, že jste zaměstnáni, v případě OSVČ pak ještě bude nutností daňové přiznání podávané za uplynulý kalendářní rok.


Půjčit si bez poplatků navíc?

Klasická půjčka ihned na účet rozhodně nemusí být ani tím nejmenším problémem. Dohoda totiž může padnout už během pár minut, vyplníte krátký kontaktní formulář a poté budete neprodleně informováni o tom, jak celá akce dopadla. Vysoké procento schválených žádostí pak jistě nikoho nenechá na pochybách, že máte také velkou šanci. Stačí jen dodržet pár základních podmínek…


  • Trvalý pobyt hlášený na území České republiky. Není tedy nutností třeba občanský průkaz.
  • Vlastní bankovní účet, a to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby. Když jej nemáte nebo neprokážete dispoziční právo, musíte si tedy nějaký založit.
  • Vlastní věk 18 let. Pokud jste mladší, Vaše žádost bude zamítnuta.


V neposlední řadě je také nutné, abyste prokázali trvalý příjem, bez něj podle zákona z roku 2016 ani nemůže být půjčka schválena. Jednoduše, pokud chcete půjčku, musíte doložit, že máte dostatek prostředků na její splácení. Proč se dostávat už dopředu do dluhové pasti? Přesně taková je zásadní myšlenka pojící se s touto podmínkou.


Nikdo se nemusí nic dozvědět

Nebankovní půjčka, o které se nedozví tchyně, manželka a například ani děti? Samozřejmě, je vám zcela k dispozici. Stačí jen jediné – nikomu dalšímu se o celé transakci nezmiňovat a ohlídat si chvíli, během které půjčku přímo vyřizujete. Naštěstí to nebude trvat nijak dlouho, můžete vše vyřídit přes mobil, to vše již během pár okamžiků. Nikdo si ničeho nevšimne, nemusíte se přece někomu dlouze zpovídat. Schválení žádosti, pak proplacení na účet, následně cesta k bankomatu. Nemusíte se převléci za tajného policistu, tohle zvládnete utajit naprosto bez problémů!


Půjčte si klidně až patnáct tisíc korun

Tahle nebankovní půjčka je pro všechny, kteří potřebují třeba jen tisícovku nebo by si rádi vyžádali ještě o poznání vyšší finanční částku. Horní hranicí je patnáct tisícovek, na které bez problémů dosáhne i nový klient, není tu žádná podmínka opakované žádosti, při níž by se posléze limit mohl teprve navyšovat. Na splácení budete mít týden, ale klidně až celých dlouhých 28 dnů, záleží na tom, jak si splátkový kalendář sami navolíte. Můžete postupovat svým vlastním tempem, za mírný poplatek je pak možné ještě finální splátku ještě až o další čtyři týdny oddálit. Stačí si jen chvilku počkat a pak máte výsledek žádosti už na bankovním účtu – no není to přeci skvělé?


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%