Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
14.11.2018

Kdo jsou poskytovatelé nebankovních půjček?

Nebankovní půjčky mohou mít i dnes desítky různých podob, jak si vybrat tu nejzajímavější z nich?

Na trhu se setkáte s hodně nabídkami, některé z nich nabídnou zajímavé úroky, jiné zase pestrou paletu doplňkových služeb. V každém případě, atraktivních možností je víc než dost, jen jim dát prostor a prohlédnout si je opravdu zblízka. Pak se o všem lépe přemýšlí, najděte si proto detaily a posuďte nezávisle, třeba i s rodinou, který úvěr bude tím nejzajímavějším. Potřebujete tři tisíce, pět tisíc nebo by snad těch tisícovek mělo být osm?


Nebojte se jednat, vše je hodně rychlé

Je zaručené, že vše půjde doslova jako po másle. Nebudete na nic čekat, nebudete se nad ničím rozčilovat. Nebankovní půjčky mají sice na žadatele určité nároky, ale nejde o nic, co by nesplnila drtivá většina žadatelů – v podstatě to jsou jen určité formality, jimž se musí beze zbytku vyhovět kvůli aktuální legislativě. V okamžiku, kdy o půjčku požádáte, ještě není nic zcela vyřešeno. Můžete být požádáni o doplnění pár údajů, například lidé s exekucí nebo matky na mateřské s příliš malými příjmy půjčku prostě nedostanou, a to ve svém vlastním zájmu. OSVČ nebo zaměstnanec se slušnou měsíční mzdou určitě nebude mít nejmenší problémy a trh většinou vyhoví i penzistům či třeba pracujícím studentům.


Odpověď přijde klidně i v noci

Že budete na reakci čekat, a to třeba i několik dlouhých hodin, ba dokonce celý víkend? To není vůbec pravda, ověřte si to klidně v nebankovním prostoru sami. Čekat totiž budete ve většině případů řádově jen minuty, a to i kdyby žádost byla vyplněna během nočních hodin nebo třeba dne, na který připadá státní svátek. Co všechno bude nutné uvést do žádosti, aby byla opravdu bezproblémově přijata a vyřízena?

  • Jméno a příjmení. Aneb slušnost velí představit se, to je zde naprostou samozřejmostí.
  • Příjmy. O těch musíte poreferovat trochu blíže, OSVČ dodají daňové přiznání, zaměstnanci, důchodci a další pak výpis z bankovního konta za poslední čtvrtletí. Důkaz je zkrátka důkaz!
  • Trvalé bydliště. Adresu je nutné uvést kvůli identifikaci, podobně je tomu tak i s číslem občanského průkazu. A v neposlední řadě, žádost je velmi krátká a zabere jen pár minut.

Dočkají se zkrátka nejen zaměstnanci s třicetitisícovým měsíčním příjmem, půjčka do 5000 okamžitě všem rozhodně není jen nějaké prázdné klišé. Bezúčelová půjčka je jistotou, že nebudete muset nic nekonečně vysvětlovat. Důvěra je pro poskytovatele nebankovních úvěrů až na prvním místě, proto jednají, jak jednají. Nakonec, není to tak nejlépe? Bez čekání, bez zbytečných otázek a diskrétně, to je hodně důležité nejen při půjčkách…


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%