Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
24.04.2019

Co všechno se uvádí v žádosti o půjčku?

Vyřízení jednoduše přes internet, krátký kontaktní formulář nevyžaduje příliš mnoho osobních dat.

Blesková odpověď na vyplněný kontaktní formulář je samozřejmostí. Ale v čem vlastně takový dotazník spočívá? Co je do něj potřeba zanést? Nemusíte se samozřejmě bát ničeho dopředu, protože celá akce potrvá maximálně pár minut. S vašimi osobními daty rovněž nebude nakládáno takovým způsobem, aby se k nim nedopatřením dostala nějaká třetí strana. Naopak, budou velmi bezpečně šifrována, včetně rodných čísel a čísel bankovních účtů.


Jediná obrazovka, jen základní kontaktní údaje

Dnešní nebankovní půjčka se vyřizuje doslova během několika okamžiků. Uvedete jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště a prokážete se dokladem totožnosti – respektive jeho ofocenou kopií. Tou dokážete, že žádost je opravdu autentická. Zapotřebí ale bude ještě uvést číslo bankovního konta a počkat na ověřovací platbu. Jde o tři velmi jednoduché body. Jméno, příjmení a rodné číslo a také dva důležité kontaktní údaje, bez kterých se žádost v žádném případě neobejde – tedy email a číslo mobilního telefonu. Půjčit si mohou jak občané ČR, tak i osoby s trvalým pobytem, jinými slovy tedy cizinci, kteří v České republice dlouhodobě pracují. Smlouva je krátká a výstižná, není se proto proč obávat složitých právních kliček. Vše totiž půjde velmi hladce. Co dalšího bude nutné?

  • Doklad o trvalém příjmu. OSVČ pošlou daňové přiznání, zaměstnanci výpis z konta za poslední čtvrtletí. Penzisté pak důchodovou výměru. Je třeba dokázat, že máte na splátku!
  • Krátké čekání. Ale opravdu jen krátké, všechny náležitosti se prověří během pár minut a nejpozději do čtvrthodinky budete mít na účtu vyžádané peníze, až do výše patnácti tisíc.
  • Internetové připojení. To je dnes samozřejmostí, snad i v menších obcích má každý byt nebo dům možnost dostat se k internetu. Půjčka online se pak stane za pár okamžiků realitou…

Je to skutečně jednoduché, nemusíte na nic dlouho čekat, nemusíte nikam chodit osobně. Žádost o půjčku je velmi krátká a nezabere víc času, než potřebujete na vypití šálku kávy – samozřejmě bez ranního spěchu, teď je řeč o odpolední kávě, kterou si můžete vychutnat. Peníze pak přijdou na účet neprodleně poté, co bude ověřen a kdy dojde ke schválení celé žádosti. Ať už vyplníte krátký formulář večer, ráno nebo ve sváteční poledne, vždy se dočkáte velmi rychlé odpovědi.


Půjčit si můžete naprosto na cokoliv…

A jestli musíte do žádosti uvádět důvod půjčky? Ale kdeže, to je dávno překonaná záležitost. Naopak, bezúčelový úvěr je hitem moderní doby – pokud nejde o hypotéku nebo půjčku v řádu statisíců, není přeci důvod vysvětlovat, k jakému účelu zrovna teď potřebujete peníze. Určitě jste si vše dobře rozmysleli a šlo by jen o zbytečné administrativní zdržení!



ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%