Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
21.01.2020

Měsíční půjčka pro náhlé výdaje.

Nemusíte spěchat na pobočku, protože přes internet si vyřídíte půjčku klidně i během večera!

Finanční problémy se nevyhýbají snad žádné domácnosti a je pravdou, že nám někdy dokáží pořádně zamotat hlavu. Jak je řešit, když zrovna máme do výplaty ještě dva týdny a potíže přicházejí v tu vůbec nejméně vhodnou dobu? Pomocná ruka přitom není daleko, vlastně stačí jenom otevřít internetový prohlížeč. Malá krize kolem financí je rychle zažehnaná s pomocí krátkodobých nebankovních půjček. Pokud máte o jednu takovou zájem, jste právě nyní na správné adrese. Dáme se tedy do toho?

Půjde to hladce, během čtvrthodiny je hotovo

Určitě nemáte důvod obávat se nějakých dlouhých akcí, které si vyžádají spoustu času, nervů a také osobních údajů. Naopak, v dnešní době není nutné vyplňovat dlouhé formuláře – spíše jde pouze a jen o identifikaci žadatele, aby nedošlo ke zbytečné záměně. Administrativa není vůbec složitá a velmi snadno jí přivykne i ten, kdo ještě nemá s internetem příliš zkušeností. Zkrácení celého procesu je pak nasnadě, půjčka zabere řádově jen minuty. Před dvaceti nebo pětadvaceti lety bychom asi takovou věc vůbec nečekali, ale s rozvojem elektroniky a internetového připojení v každé domácnosti je takto jednoduchá cesta už jasnou samozřejmostí. Nebankovní půjčka je zkrátka vítaná!

Spočítejte si náklady třeba už za okamžik…

Když si berete půjčku, měli byste mít jasno o všech číslech – právě to však všichni transparentní poskytovatelé snadno umožní. Kalkulačka půjčky se vás totiž zeptá na pouhé dvě otázky. A sice, jak vysokou půjčku si přejete (volitelné rozmezí je 1 až 15 tisíc korun) a na jak dlouhé období byste si ji přáli (splátkový kalendář lze nastavit na 1, 2, 3 nebo i 4 týdny). Jen minimum podmínek na každého klienta, to se rovná také vysoké procento schválených žádostí. Jednoduše proto, že nízko nastavené požadavky splní prakticky každý, netřeba mít strach! Co dalšího je předností podobných úvěrů?

  • Bezpečnost. Osobní data nepřijdou do nepovolaných rukou. Jsou pečlivě uložená na serveru.
  • Diskrétnost. Nikdo se nedozví, že si půjčujete. Ani soused a s trochou odvahy ani manželka.
  • Transparentnost. Smlouva bez dodatků drobným písmem a poplatků navíc, co se jednou dohodlo, nebude se už měnit. Je to jistě velká výhoda, hned víte, na čem zrovna teď jste…

Peníze ještě dnes, bez zbytečných otázek

Bezúčelová, rychle vyřízená, co si ještě více přát, že? Dnešní krátkodobé úvěry už jsou zkrátka takové a je to jistě i proto, že na trhu panuje poměrně silná konkurence, která nutí všechny zúčastněné ke stále lepším výkonům. Už za krátkou chvilku můžete mít vše důležité dohodnuto a peníze budou na cestě na vaše bankovní konto. Využít je pak můžete na co jen chcete, klidně i na krátkou dovolenou.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 15 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%