Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.07.2022

Co vše musí obsahovat kvalitní nabídka půjček

Jednoduše řečeno, dnešní úvěrový trh je hodně pestrý a má mnoho barev. Vyberete si z něj snadno.

Rychlá dohoda, krátká smlouva, jasně definované podmínky. To je důležité pro spokojenost klientů, zvláště pokud jde o finanční produkty, jichž je na našem trhu opravdu hodně. Kromě pojištění nebo spoření jsou samozřejmě široce dostupné i krátkodobé půjčky. Na co se zaměřit, když mezi nimi chcete porovnávat? Důležitá je hlavně úplnost údajů, která vám dá dobrou představu o tom, s čím vlastně máte tu čest. Klíčová je také řeč čísel, z níž zjistíte, jestli je produkt opravdu výhodný. Hned z ní poznáte, co očekávat do budoucna, stačí jednoduché počty.

Dejte důvěru dobře prověřené firmě

Lepší je, když víte, s kým vlastně jednáte. Ve světě financí je tohle důležité dvojnásob, vyberte si proto značku, na níž opravdu můžete vsadit. Slyšeli jste už o poskytovateli půjčky, se kterým se nyní bavíte, někdy dříve? Máte i zkušenost z předchozích let? Taková inzerce půjčky je velmi důvěryhodná. Vybírejte s rozvahou, prohlédněte si internetovou prezentaci poskytovatele a najděte si také nějaké reference. Pozor na nováčky, jejichž webové stránky působí, jako by je vytvořil student. Všímejte si různých detailů, vždy vám hodně napoví. A kolik si můžete půjčit? Nabídka půjček na našem trhu je velmi široká a nastavené mantinely určitě potěší nejen nováčky.

  • 1 až 30 tisíc korun, v rozmezí těchto částek si můžete vybírat. Ideální na malé i velké výdaje.
  • Lhůta splatnosti může mít několik podob. Konkrétně jde o jeden, dva, tři nebo čtyři týdny.
  • Případné prodloužení splátkového kalendáře lze až o čtyři týdny, samozřejmě za poplatek.

Nemusíte vůbec nikam spěchat

Rozhodněte se zcela svobodně, rozhodně nejste tlačeni k rozhodnutí na pobočce, kde jednáte s makléřem a čeká se od vás nějaké vyjádření. Kontaktní formulář bude připravený, nabídka půjček je hodně rozmanitá. Můžete si zvolit částku i poskytovatele podle svých představ, stačí vlastně jen malou chvilku pátrat. Peníze na internetu si můžete půjčit skrze krátký formulář, ve kterém vyplníte svá osobní data. Jde skutečně jen o několik málo údajů, s nimiž se ověří totožnost žadatele, vlastně tady ani o nic jiného nejde. Důležitý je ale i doklad o příjmu, kterým prokážete svou úvěruschopnost. Je bezpodmínečně nutný, nicméně jen ve formě výpisu z bankovního konta v PDF formátu, určitě nejde o nějaké složité podrobnosti.

Půjčujte si vždy s rozvahou

Musíte mít jasno, a to opravdu na 100 %! Půjčka není něco, co si není třeba rozmýšlet. Je tomu právě naopak, protože jsou ve hře peníze, měli byste vědět, co přesně chcete a jít si za tím. Neuvážený krok v tomto případě znamená pád do dluhové pasti, ze které nemusí být vůbec snadná cesta ven. A proč nezačít s vhodnou prevencí včas, že?


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%