Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
30.11.2022

Co vše musím doložit, když chci půjčit peníze.

V dnešní době je půjčka spojená s minimální administrativou. Pojďme si to vše důkladně projít.

Co se vám vybaví, když se řekne 21. století? Může to být elektromobil, ale například také samoobslužná pokladna v supermarketu. Téma je ještě o mnoho širší, než by se mohlo na první pohled vůbec zdát. V této generaci se už nespěchá, protože vše důležité se vyřeší online. Týká se to i nebankovních půjček, díky nimž je finanční injekce výborně dostupná a rychlá. Je nutné splnit určité základní náležitosti. Jde ale o podmínky, které vyžadují zákony a nelze je nijak obejít. Identifikace žadatele, ale také ověření účtu v bance a trvalého příjmu, to je trojlístek, bez kterého se neobejdete.

Jednoduchý proces s krátkým formulářem

Tak tedy, chci půjčit, co pro to musím udělat? Nabídka půjček je velmi široká a vybere si snad úplně každý. Když si zvolíte poskytovatele, jenž vám vyšel jako nejlepší varianta ze všech dostupných, musíte vyplnit krátký formulář na jeho webu. Jde o základní představení se, právě tímto formulářem dáte najevo svůj prvotní zájem o úvěr. Jméno, příjmení, adresa a číslo občanského průkazu, to je zde naprosto nezbytné. Kolik si můžete půjčit a na jak dlouhé období to může být? Splátkový kalendář nabídne řadu variant, pojďme si je v krátkosti shrnout.

  • 1 000 Kč jako základ. Půjčit si můžete naprosto na cokoliv a začíná se už na pouhé tisícovce.
  • 30 000 Kč jako maximum, o kterém lze jednat. Půjčka je opět určena na vše, co potřebujete.
  • Splátky mají čtyři podoby. Jinak řečeno, může jít o 7, 14, 21, ale například také celých 28 dní.

Doklad o příjmech je důležitá podmínka

Bez toho, abyste prokázali své příjmy, si dnes touto formou rozhodně nepůjčíte. Chci půjčit a musím dát najevo, že na to opravdu mám, to je to, oč zde běží především. Pokud tedy chcete úvěr, něco podobného nelze obejít, podmínka plyne přímo z legislativy. Půjčit si peníze ihned je tedy vlastně jednoduché, musíte ale splnit základní podmínky, které jsou kladeny ze strany poskytovatele. Tak například, doklad o příjmu stačí ve formátu PDF výpisu z bankovního účtu, nemusíte posílat sken výplatnice od zaměstnavatele. Každý potenciální klient nebankovní společnosti poskytující půjčky se musí prokázat podobným dokladem. Nezáleží, zda je zaměstnán ve státním či soukromém sektoru, půjčit si pochopitelně mohou i OSVČ. Ti pak ještě k žádosti přiloží daňové přiznání za poslední rok.

Půjčujte si vždy s rozvahou

A závěrem dovolte ještě jednu dobrou radu. Půjčujte si opravdu jen takovou sumu, kterou zvládnete bez potíží splatit. Je nutné jednat odpovědně, protože ve vztahu k rodinným financím si nemůže nikdo dovolit zbytečně riskovat. Dluhová past je totiž nepříjemná záležitost a každý se jí raději vyhne, a to ve vlastním zájmu. Půjčka by měla být dobrým partnerem do nepohody, a ne dalším problémem v řadě.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%