Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
15.05.2018

Jak funguje rychlá online půjčka?

S rychlou online půjčkou máte za pár minut schváleno, jak tento proces vlastně probíhá?

V moderní době si můžete moderně půjčit, vůbec nic vám nebrání. Minimum náležitostí a osobních údajů, ale také blesková rychlost odeslání peněz. Skutečně, není se čeho bát, vše je bezpečné a především transparentní. Pokud se chcete dozvědět bližší informace, rádi vám každou okolnost podobných půjček vysvětlíme. Ale vězte, že tento proces je vlastně velice jednoduchý!


Bez čekání na kamenné pobočce, kde byste mohli také strávit celé odpoledne


Dnešní online půjčka je hlavně o tom, že nebudete nikdy čekat zbytečně! Proč chodit na pobočku, když to jde i z pohodlí domova? Internet má doma dnes už prakticky každý, takže není ani jiné volby. Kdo chce žít online, má tu možnost a byla by jistě chyba tuto celosvětovou síť a priori odmítat a zpochybňovat. Vždyť nám usnadňuje každodenní život snad ve všech ohledech, a to platí i pro sjednání menších úvěrů, které jsou dostupné rychle a především nonstop! Aneb komu by se chtělo někde přešlapovat, než se otevře pobočka nebo dlouho čekat na vytištění nekonečné dokumentace k půjčce, že?


Stoprocentní sjednání online, nemusíte vůbec otevírat dveře bytu a oblékat kabát

Nebankovní půjčky jsou o jednoduchosti, se kterou si sjednáte půjčku už od tisícovky výše! Potřebujete peníze do výplaty nebo na novou ledničku? V tom případě stačí vyplnit krátký formulář u vybraného poskytovatele. Sledovat byste samozřejmě měli více faktorů, v případě nerozhodnosti mezi několika různými nabídkami pomůže řeč čísel. Jednoduše, prohlédněte si kalkulačku půjčky a budete mít jasněji. Co všechno na sebe budete muset v kontaktním formuláři prozradit? Poté, co odkliknete tlačítko „Registrace“ a zvolíte si sumu, kterou byste si rádi půjčili, bude třeba zadat…


  • Jméno, příjmení a adresu trvalého bydliště. To musí být situováno v ČR, ale pozor – městské úřady nebo ubytovny tu nelze uznat. Nezáleží jen na tom, jestli máte byt nebo rodinný dům.
  • Ofocená kopie občanského průkazu. Tím každý uchazeč o půjčku potvrdí nejen svou totožnost, ale také to, že o půjčku má skutečně zájem. Veškeré údaje jsou pečlivě střeženy!
  • Tři poslední měsíční výpisy z bankovního účtu. Žadatel o úvěr tím dá velmi jasně najevo, že disponuje trvalým příjmem a splácení mu nebude dělat ani ten nejmenší problém.


Ihned po schválení žádosti budou peníze převedeny, a to bez nejmenších okolků a prodlev. Jakmile je jednou žádost potvrzena, můžete čekat, že finance budou na příslušném účtu nejdéle do patnácti minut! Nebankovní půjčky mají jasná pravidla, ale je pravdou, že nejsou nijak složitá ani náročná a splnit je může prakticky každý. Samozřejmě, to, že nepůjčujeme nezaměstnaným nebo matkám na mateřské dovolené má svůj účel. Dluhová past není nic příjemného, tohle si prostě nemůžeme vzít na svědomí, máme nakonec svůj kodex týkající se zodpovědného půjčování.


Online půjčka je řešením pro všechny, kterým se náhle porouchal domácí elektrospotřebič

Dosloužila rychlovarná konvice a na novou budete mít až po další výplatě? Vyřešte to jinak, je tu totiž online půjčka! Peníze mohou přijít na účet ještě, než otevřou ráno obchodní dům, vyřízení krátkodobé půjčky u večerní kávy je pohodlnost sama, že? Nastavte si termín splatnosti přesně podle svého gusta, k dispozici je až osmadvacet dnů (tedy čtyři týdny). Kalkulačka půjčky je velmi vstřícná, půjčte si sumu mezi jedním a patnácti tisíci korunami podle aktuální potřeby. Samozřejmě to chce i určitou míru rozvahy, nejen zde totiž platí ono okřídlené úsloví, které říká, že měřit bychom měli raději dvakrát…




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%