Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
29.05.2023

Jak zjistit jestli dostanu půjčku? Návod krok za krokem.

Krátkodobé úvěry jsou velkým hitem moderní doby. Sjednání vám zabere maximálně několik minut.

Jde o otázku, kterou si každý den kladou v naší zemi tisíce lidí. Krátkodobý úvěr by vyřešil mnoho starostí, ať už s nečekanými složenkami nebo dalšími výdajovými položkami, s nimiž nemohl nikdo dopředu počítat. Pozitivní zprávou je, že ověření dostupnosti půjčky můžete provést velmi snadno online a není nutné, abyste někomu telefonovali nebo se scházeli osobně na pobočce s makléřem. Jsou i snadnější cesty, takové, při nichž nemusíte opouštět dveře vašeho bytu. V době, které vládne internet, to totiž rozhodně není nutné.

Řešení je možné i z pohodlí domova

Jde o naprosto jasný požadavek. Jak zjistit, jestli dostanu půjčku? Ověřit si to přes internet, stačí jen vyplnit krátký formulář. Odpověď může přijít ještě dnes a bude naprosto jednoznačná. Pokud splníte základní parametry kladené na žadatele, nic vám už nestojí v cestě. Řeknete si jasně, chci půjčit, jak to mohu udělat a co musím všechno podstoupit? Jde o vyplnění několika kolonek ve formuláři, jenž se vás nebude ptát na nic, co by bylo příliš důvěrné. Co v něm nesmí chybět? Dbejte také, aby byl vyplněn bez chyb a překlepů, protože by pak došlo ke zbytečnému zdržení celého procesu.

  • Jméno, příjmení a další základní osobní údaje, samozřejmě je nutná také adresa žadatele.

  • Potvrzení o tom, že máte příjem. Stačí výpis z účtu v bance za poslední čtvrtletní období.

  • Totožnost musí být kompletně ověřena. Naprostou nezbytností je tedy doklad totožnosti.

Odpověď přijde opravdu brzy

Nebudete se stresovat. Jak zjistit, jestli dostanu půjčku? Online a za krátkou chvíli, takže čekání není na pořadu dne. Kdo splní základní podmínky, ten se může těšit na kladnou odpověď, je to vše velmi jednoduché. Půjčka do 10 minut je snadnou záležitostí, kterou vyřešíte už v řádu minut. Stačí si jen promyslet, jak vysokou částku tentokrát potřebujete a jaký splátkový kalendář by pro vás byl nejlepším možným řešením. Nabízí se více variant, záleží vždy jen na žadateli a jeho momentální situaci, která bude nakonec vybrána. Rozmezí je skutečně velkorysé, začíná se na 1 000 Kč a maximum je potom 30 000 Kč. Splátkový kalendář má čtyři podoby, konkrétně jde o 1, 2, 3 nebo také 4 týdny.

Půjčujte si vždy jen s rozvahou

Musíte mít jasno v tom, že děláte správný krok. Půjčka je totiž především závazkem, který musíte dodržet. Promyslete si proto všechna pro a proti, zjistěte si detaily, spočítejte si náklady a buďte ve svých názorech pevní. Jde o odpovědnost za rodinné finance, která je ve hře. Půjčujte si proto peníze jen s rozvahou. Dluh je totiž něčím, co budete muset splatit. Půjčka by měla být pomocnou rukou a ne přítěží.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  •     
  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  •     
  • být svéprávný a starší 18 let
  •     
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  •     
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%