Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
13.01.2020

Když není na co čekat, je tady minutová půjčka.

Diskrétně a rychle, hotovost bude po ruce kdykoliv si jen vzpomenete. Není to opravdu skvělé?

Bez nějakých kompromisů, opravdu bleskově a s minimem administrativy. Zdržování nemá smysl, papírování nakonec – ruku na srdce – opravdu nikdo nemá rád. Proč si s ním potom komplikovat život, když to jde i jinak? Ke stání ve frontě není důvod, pokud je při ruce internet, existují i jiné cesty, jak získat krátkodobou půjčku. A vlastně jde jen o krátké posezení u počítače, žádný spěch, abyste stihli otevírací dobu kamenné pobočky, zažívat určitě nemusíte…

Bezpečná transakce, o které se nikdo v okolí nedozví

Zkrátka, když potřebuji peníze, vím, kam se obrátit – přesně tohle platí v nebankovním světě půjček, kde je zaručena bezpečnost a diskrétnost každé finanční operace. Může jít například jen o pouhou tisícikorunu, ale také až o patnáct tisíc korun, se kterými můžete naložit podle svého uvážení. Není nutné se komukoliv zpovídat a můžete se spolehnout, že veškeré interní informace, které svěříte kontaktnímu formuláři, zůstanou tam, kde mají. Tedy na serveru, odkud díky špičkovému šifrování rozhodně neuniknou. Vlastně stačí jediné, promyslet si, jak vysokou částku právě chcete. Co všechno budete potřebovat?

  • Doklad totožnosti. Nejen občanský průkaz, půjčit si mohou i cizinci – s dokladem o trvalém pobytu. Ověření žadatele je totiž důležité, bez něj dnes už žádný podobný úvěr nezískáte.
  • Potvrzení o příjmech. Nezáleží na tom, jestli podnikáte nebo pracujete v nedaleké firmě. Klíčové je totiž něco jiného, a sice abyste doložili příjem, se kterým budete půjčku splácet.
  • Plnoletost. Aneb mladším osmnácti let touto formou není možné půjčit peníze, ze zákona.

Bez kontaktních údajů se také není možné obejít, protože kompletní identifikace žadatele je nutná. Rozhodně však nepůjde o nějaký obsáhlý formulář, který by vám zabral při vyplňování celé hodiny. Naopak, spíše půjde o minuty, nečekejte žádné složité otázky – jde nakonec o poměrně malou půjčku, že?

Z pohodlí domova, tedy naprosto bez nervů!

Vyřízení přes internet aneb instantní řešení, které se obejde bez front a spěchu. Jistě, nemusíte nikam osobně, a právě už jen tím se ušetří spoustu času a nervů! Půjčka do 15 minut je k dostání kdykoliv jen potřebujete – poptávku můžete odeslat ve dne i v noci. Záhy po schválení žádosti se peníze odešlou na kýžený bankovní účet, takže pokud potřebujete zrovna dnes rychlou hotovost, je tato cesta více než ideální! Bez přepážek, bez dlouhých front, bez otázek, které všechny vlastně jen unavují. Před dvaceti lety něco naprosto nemyslitelného, ale s rozvojem moderních technologií v dnešní době už zcela samozřejmá věc!


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 15 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%