Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
09.02.2023

Nebankovní poskytovatel spotřebitelského úvěru

Ptáte se, v čem jsou benefity moderních nebankovních půjček? Pojďme se na to podívat podrobněji!

Jde o produkt, se kterým se setkalo stále vyšší procento domácností. Je dobře známý ve všech regionech a kontakt s ním v minulosti měli zástupci každé věkové skupiny. Malý úvěr, který byl sjednán online, se může stát pomocnou rukou prakticky pro každého, kdo splní několik základních předpokladů a podmínek. Které to jsou? A na co se zaměřit, když si jej vybíráte? Důležitá je hlavně reputace na trhu, musíte si dobře prověřit reference, protože minulost o podobných firmách vypovídá ze všeho nejvíce.

Online sjednání je sázkou na jistotu

Nebankovní poskytovatel spotřebitelského úvěru musí být držitelem příslušné licence ČNB, dostáváte se tedy do rukou prověřené společnosti. Jste v situaci, kdy by se finanční úvěr opravdu hodil? Jistě, stačí vyplnit krátký formulář a vše může být už brzy dohodnuto. Není ale kam spěchat, protože všechny detaily je třeba zvážit dopředu. Jak vysokou částku vlastně potřebujete? A jak dlouhý by měl být splátkový kalendář, aby plně vyhovoval potřebám a přáním vaší domácnosti? Berte v potaz i drobné detaily. Největší výhody podobných půjček jsou zcela nasnadě.

  • Bezpečnost. Ano, jde o transakci, která je maximálně zabezpečená. Data nikam neuniknou.
  • Jednoduchost. Zvládnete to i tehdy, když nejste počítačovým odborníkem. Vše je zde snadné.
  • Transparentnost. Víte přesně, co vás čeká. Formuláře jsou interaktivní a dají i zpětnou vazbu.

Jde o velice snadný proces

Potvrdit trvalý příjem, a to pomocí výpisu z bankovního účtu za poslední čtvrtletí. Úvěr online se pak stane brzy realitou, podmínka dokladu o příjmech plyne ze zákona. A je pravdou, že jde také o velmi důležitou ochranu spotřebitele před nerozvážným jednáním, které by také znamenalo první krok k dluhové pasti. Banka si ověřuje úvěruschopnost všech žadatelů mnohem pečlivěji a jistě znáte někoho, komu tento krok vůbec nevyšel. Banka mu žádost zamítla, protože neměl dostatečnou bonitu, tím je vše vyřízeno. V nebankovním sektoru ale vše funguje poněkud jiným způsobem a procento schválených žádostí je mnohem vyšší. I to může být bráno za výhodu, kterou má na své straně vlastně naprosto každý nebankovní poskytovatel spotřebitelského úvěru.

Půjčujte si vždy jen s rozvahou

Pečlivost, důkladná rozvaha, to je cesta k úspěchu. Pokud si tedy chcete sjednat půjčku, měli byste mít stoprocentně jasno o tom, že děláte správný krok. Promyslet si všechna podstatná čísla od A do Z, to je základ, bez kterého byste ani neměli postupovat dál. Není důvod, abyste spěchali. Protože se vše vyřeší online, máte dostatek času na rozmyšlenou. Ostatně, je třeba dodat, že kontaktní formulář lze vyplnit naprosto kdykoliv! počká!

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%