Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
23.10.2017

Hledáte rychlou online půjčku do 15 000 Kč?

Pokud si potřebujete rychle půjčit peníze, které pokryjí náklady domácnosti do další výplaty nebo zajistí, že nebudete na novou ledničku muset šetřit ještě další dva týdny, rozhodně nemusíte vstávat ze židle. Nebankovní půjčky jsou totiž snadno dostupné všem, minimum administrativních formalit je také zcela zaručeno!


Nemusíte zdlouhavě vyjednávat, nabídka bude naprosto jasná už na první pohled


Máte desítky možností, jen si z nich vybrat tu pravou. Přesně tak se tváří moderní nebankovní trh s půjčkami. Volba je sice na vás, ale rozhodně si nemusíte zoufat. Držte se několika málo základních doporučení a budete mít rázem jasněji – je to velice snadné, abyste si vybrali ideální půjčku, nemusíte mít přeci zrovna doktorát z ekonomie. Nejde o vůbec nic složitého, držte se co nejnižších úroků a pečlivě si zjistěte vše o minulosti daného poskytovatele. Pokud má pozitivní reference napříč všemi českými diskuzními fóry, patrně jste na dobré adrese – a vyplatí se vložit důvěru zrovna do něj.


Nebankovní půjčka do 15000 Kč má minimum podmínek a sjednáte ji doslova za pár minut, nemusíte mít žádné obavy. Nebudou požadovány dodatečné informace kromě těch, které uvedete v krátkém kontaktním formuláři. Data nebankovních společností jsou pečlivě šifrována a rozhodně k nim nebude mít nikdy přístup žádná třetí strana, jsou proto v maximálním bezpečí. Diskrétnost je na prvním místě, sousedé, příbuzní nebo známí z vedlejší ulice přeci nemusí vědět o tom, že jste si půjčili v minulosti peníze, nebo snad ano?


Peníze už během pár minut? To rozhodně není žádný bláhový sen


Pokud potřebujete peníze okamžitě, rozhodně není důvod dále otálet. Vyberte si poskytovatele a vyplňte co nejdříve kontaktní formulář, zabere to maximálně dvě minuty! Naprosto bez rizika, opíšete vlastně jen osobní údaje, které máte uvedeny ve svém občanském průkazu. Více tu skutečně není třeba. Nikdo se nebude zajímat o to, jestli máte měsíční příjem ze zaměstnání osmnáct nebo třicet tisíc korun, důležité je, že obecně nějaký máte – jeho samotná výše obvykle nerozhoduje o přijetí nebo nepřijetí žádosti o půjčku ani v tom nejmenším.


Vyřízení stoprocentně přes internet, nemusíte tedy nikam chodit


Veškeré náležitosti nebankovních půjček, ať už se rozhodnete dát svou důvěru snad jakémukoliv poskytovateli, se mohou vyřídit pohodlně online. Jinými slovy – už nemusíte stát potupné fronty na pobočkách nebo snášet nekonečné telefonáty. Vlastně vůbec není nutné mít mobil u ucha, stačí jej mít pouze po ruce a opsat příslušný autorizační kód. Poté se samotná transakce začne hned vyřizovat, bez odkladů – počítačový automat nevyžaduje pauzu na oběd ani dovolenou, může totiž bez nejmenších problémů fungovat v nonstop režimu.


Snadná pomoc pro všechny, kteří potřebují třeba jen zaplatit složenky


Když přijde na jaře nedoplatek na elektřinu nebo teplo, spoustu domácností je pak rázem ve finančních problémech. Pět nebo deset tisíc korun navíc? Takovou rezervu bohužel až celá polovina Čechů vůbec nemá! Nebankovní půjčka do 15000 Kč proto vyřeší jejich starosti ještě týž den, kdy si o ni oficiálně požádali. Nemusí to sdělovat sousedům, nikdo je nezahlédne při osobním jednání na kamenné pobočce, nikdo neuslyší hlas v telefonu. Vše bude v naprostém utajení, diskrétnost je tu totiž zařízena přímo dokonale…


Pečlivě si pročtěte navrhovanou smlouvu. Měla by ji vystavit firma se sídlem v ČR, která má za sebou hmatatelnou historii. Zahraniční sídlo a minimální či dokonce nulová dosavadní účast na českém trhu, to určitě zavání vážným problémem. Podobného poskytovatele pak není radno vůbec oslovovat, odpověděl si vlastně sám.


Vybrat si půjčku není tak složité jako vybrat si dobrého partnera, volte ale obezřetně


Moderní půjčky jsou zcela bez ručitele a nutnosti nemovité zástavy. Vždyť zvláště u mikropůjček jde většinou jen o několik tisíc korun. Na podobné věci pak stačí pečlivě sestavená a krátká smlouva, nemusíte proto pročítat úsměvné formulace o několika odstavcích, které vlastně dohromady nic zásadního neřeknou. Na rozdíl od dob ještě nedávno minulých nemusíte ani uvádět důvod půjčky, drtivá většina nabídek se pyšní tím, že jde o úvěr zcela bezúčelový. Kdo by se také měl starat o to, jak oněch pár tisícovek využijete? Většinou jsou důvody velmi podobné, zaplacení složenek, nákup náhrady za vysloužilý elektrospotřebič, ale třeba také nejméně týdenní nákup potravin do zásoby, abyste se obešli bez nutnosti výplaty od zaměstnavatele ještě po nějakou dobu.


Doplňkové služby? Měly by vám sednout doslova přesně na míru


Slyšeli jste někdy o doplňkových službách? Právě nebankovní půjčka do 15000 Kč jich pár nabízí, pojďme si je představit. Jde zejména o odložení splátkového kalendáře, což se vyplatí v době, když nemůžete najít v rozpočtu potřebné prostředky. Nebojte se proto exekuce a okamžitě kontaktujte s tímto problémem poskytovatele. Ten vám obvykle vyjde maximálně vstříc a za mírný poplatek prodlouží datum splatnosti o týden, ale v některých případech klidně až o celý měsíc. Jistě, nebude to tak docela zadarmo (a s tím se musí samozřejmě také dopředu počítat), ale proč si dělat zbytečné problémy? Další doplňkovou službou je změna výše splátek, ta se ale běžně týká spíše dlouhodobějších úvěrů, které se splácejí řádově i několik let.


Další možností je pojištění schopnosti splácet, které je dnes u mnoha úvěrů dokonce i povinností. V případě, že onemocníte nebo ztratíte práci, pojišťovna za vás uhradí několik měsíčních splátek, přesně tak to funguje…





ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%