Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.07.2018

Nebankovní půjčka bez rizika

Půjčit si bezpečně, a ještě k tomu rychle, to už není dnes žádný problém.

Nulové riziko a maximum muziky. I o tom jsou nebankovní mikroúvěry dneška, díky nim si přijde na své jak zaměstnanec, tak OSVČ nebo i penzista. Nehledejte v tom vůbec žádné složitosti, jednoduše proto, že tu prostě vůbec nejsou – naopak, jednoduchost a lehkost, s jakou si podobnou půjčku sjednáte, vezme dech všem zúčastněným. Pokud máte malé finanční trable, není důvod o takovéto krátkodobé záležitosti nepopřemýšlet…


Doba se změnila, půjčka jen s příjmem


Zákony se mění, tak je tomu prakticky každý rok. Když se naposledy měnila legislativa v ohledu nebankovních půjček, došlo k nutnosti ověřování trvalého příjmu u žadatele. Tím se zamezí případům, kdy dlouhodobě nezaměstnaný spadl do dluhové pasti, ze které se dostával jen opravdu těžko. Vlastně se dá říct, a to zcela bez nadsázky, že podobný krok spotřebiteli jen pomůže. Zachrání jej v krajním případě i před pohromou v podobě osobního bankrotu, který by rozhodně nebyl nutný, kdyby si nepůjčoval na zbytečnosti. Samozřejmě, jde o zdánlivě malou částku, může se zdát, že se vše v pořádku splatí – ale jsou i případy, kdy tomu tak zkrátka nebylo a problém začal velmi brzy bobtnat.


Není důvod chodit do banky…

Dnešní doba nabízí spoustu výhod, mimo jiné je to třeba rychlá půjčka, která opravdu dostojí svému názvu beze zbytku. Vždyť vyřízená může být již během čtvrthodiny, což je skutečně kosmická rychlost. Bez čekání, papírování, podpisů smluv, co jste si ještě nestačili podrobně přečíst a podobných příjemností, co si jistě každý rád odpustí. V bance si o vás zjistí naprosto vše, rozhodovat se pak budou podle bonity – půjčku vůbec nemáte jistou, ani kdybyste byli dlouholetým klientem. V nebankovním sektoru to vše jde jinak, stačí jen minimum osobních dat a doložený trvalý příjem. Co vše bude třeba uvést, když si chcete půjčit takzvaně nebankovně?


  • Jméno. Bez jeho uvedení to nepůjde, vždyť se musíte nejprve představit, no ne?
  • Potvrzení o příjmu. A to ať už podnikáte nebo jste zaměstnáni v libovolné firmě.
  • Věk. A to ne kvůli nějakým statistikám, půjčit si totiž může ten, komu je 18 let.


Jistá omezení tu samozřejmě jsou, ale jak vidíte sami, není jich rozhodně nijak mnoho. Naopak, díky tomu, že podmínek je poměrně málo a nejsou nasazeny nijak vysoko, je tato forma půjčky dostupná pro drtivou většinu žadatelů – odmítnutí je jen zřídka, ještě spíše ve výjimečných případech. Vždyť proč by měl být odmítnut ten, kdo si pravidelně vydělává, má český bankovní účet a jinak je vlastně zcela bezúhonným občanem? K tomu není žádný důvod!


Kdo má licenci, splnil náročná kritéria

Díky změně v zákonech museli poskytovatelé splnit náročné podmínky stanovené Českou národní bankou. Totiž, licenci ČNB nezískal každý, kdo se o ni ucházel – podmínky tu byly skutečně obtížně splnitelné a obstáli jen ti, kteří jsou na trhu zcela po právu. Minimální kapitál ve výši dvaceti milionů korun, transparentní financování a další věci, díky nimž se trh výrazně pročistil. Zůstalo totiž řádově jen několik desítek subjektů, oproti dřívějším desítkám tisíc poskytovatelů je to přeci jen změna. Klient, který chce nebankovní půjčku, tak bude od nynějška vybírat jen z firem, které mají pověst a kvalitní zázemí.   


Čekat celé odpoledne? Není důvod

Už nemá smysl chodit do banky a čekat hodinu, než na vás přijde řada. Online vyřízení půjčky se nezměnilo, prověřování v registru nečekejte, vše půjde doslova jako po másle, dalo by se říci, že až rychlostí blesku! Jde v mnoha případech jen o formalitu, která je naprosto diskrétní – tak proč jí tedy čas od času nevyužít?




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%