Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
22.09.2017

Poskytujeme rychlé nebankovní půjčky

Dnes už si může půjčit úplně kdokoliv, podmínky jsou velmi benevolentní. Tak například, musíte být starší osmnácti let, mít vlastní účet v bance a současně trvalé bydliště kdekoliv na území ČR. Stejně tak není, z pochopitelných důvodů, možné nebankovnímu poskytovateli půjček ještě dlužit peníze z dřívějška.


Nic složitého, všechny náležitosti půjčky totiž sjednáte prostřednictvím internetu


Nemusíte vlastně takřka nic, jen si zapnout počítač, internetový prohlížeč a najít příslušnou stránku, na které vyplníte kontaktní formulář a zažádáte tak oficiálně o půjčku. Zabere vám to zhruba dvě minuty, takže odpadá úmorné čekání na kamenných pobočkách, kde s lístkem v ruce čekáte, než na vás konečně přijde řada. Nebankovní půjčky pro každého jsou zkrátka o něčem jiném, navíc – pokud budete jedné společnosti věrní i nadále, dočkáte se zajímavých bonusů. Tak například, může jít o nižší úrokovou sazbu a také možnost odkladu splátek. Rozhodně je z čeho vybírat!


Jen pár osobních údajů, které budou pečlivě zajištěny, diskrétnost je jasná věc


Diskrétní jednání, na něž se můžete maximálně spolehnout. Takže co si více ještě přát, že? Je to snadné, dodáte jen údaje, které jsou uvedeny ve vašem občanském průkazu. Osobní zpověď se konat nebude, není třeba, abyste prokazovali, v jak velkém bytě žijete, zda jste single nebo již ve svazku manželském. Zcela intimní data zůstanou u vás, data z občanského průkazu (včetně čísla, kterým se bezpečně prokážete) budou v naprostém bezpečí díky speciálnímu šifrování. Jistě, online zcizení dat tu v žádném případě nehrozí, je to zkrátka stejně bezpečné jako například taková platba kartou!

Pokud potřebujete půjčit tisíc korun do výplaty nebo pět tisíc na nový mobil, když ten starý je bohužel nedopatřením utopen v kanalizaci nebo řece, není to ani ten nejmenší problém. Penězi budete moci disponovat už zhruba za hodinu od schválení žádosti, a to je ještě krajní limit – v mnoha případech půjde řádově jen o minuty! Možná ještě stihnete otevírací dobu v elektru, když podáte žádost o půjčku ještě zavčasu. A proč pak hned nejít s kartou nakoupit? Mobil je přeci věc, kterou potřebujeme každý den, a to zcela bez kompromisů v podobě náhrady starým tlačítkovým modelem.


Nebojte se jednat, prověřte si ale dobře poskytovatele mikropůjčky, historie je zde důležitá


Jistě nepůjdeme s někým do společného obchodu, když nebudete vědět, o koho vlastně jde. A to platí i ve světě mikroúvěrů. Riziko, byť třeba malé, je tu vlastně vždycky. Zjistit si potřebné informace, reference dřívějších klientů, to je hodně podstatné téma. Pokud nevíte, na čem jste, vždy tu bude trochu nedůvěry – a pokud se dokonce spálíte, nebudete si chtít v budoucnu už nikdy půjčovat. To je přitom zcela zbytečné, dejte důvěru prověřené firmě, která působí na trhu už třeba pět let a nemá za sebou negativní reference, to je jasná záruka spokojenosti. Nedávejte žádné poplatky předem, nechystejte se na sebe vyzradit osobní údaje. Takové věci do nebankovního trhu s úvěry vůbec nepatří, pokud na ně narazíte, jděte prostě o dům dál – copak si nezasloužíte férovost a soukromí?


Vše z pohodlí domova, vlastně vůbec nemusíte vycházet z bytu, online dohoda je samozřejmost


Jde o velmi jednoduchý proces, který nezabere prakticky žádný čas a uskutečníte jej z pohodlí domova. Internet mnoha lidem zjednodušuje životy, potkávají se na něm, emailují si, nakupují zboží. Dnes je ale možné si touto formou i půjčit peníze, jednoduše, bez rizika, klidně přímo s úsměvem na tváři. Snadná práce, pak už jen stačí, abyste vše včas v pořádku splatili – a můžete se kdykoliv v budoucnu znovu obrátit s žádostí o peníze na tu či onu nebankovní společnost. Bude to pak jasná sázka na jistotu, prostě nebankovní půjčky pro každého!


Půjčka bez udání důvodu? Bez obav, tohle je diskrétní věc každého klienta, nikdo se ptát nebude


Pokud si myslíte, že budete muset obsáhle vysvětlovat a dokazovat, na co jste si půjčku vzali a proč chcete peníze, jste (naštěstí) na omylu. Půjčky tohoto druhu jsou zcela bezúčelové, nejde přeci o hypoteční úvěr, kde byste museli dokládat například výpisy z katastru nemovitostí a podobné formuláře. Zde stačí jen plná identifikace žadatele, to je naprosto vše, co se po vás bude vyžadovat. Tak proč si potom dělat zbytečné vrásky? Nebankovní půjčky pro každého od osmnácti let věku, kdo má trvalé bydliště v ČR a vlastní účet v některé z českých bank. Plus sjednání za pár minut!

Jednoduše, bez rizika, s libovolnou částkou. Až patnáct tisíc korun ihned na účet, je to dostatečná suma, kterou potřebujete? V případě potřeby si ale klidně můžete půjčit jen pouhou tisícovku, rozhodně to nebude žádný problém. Volba je zcela na vás, doba splatnosti také, může to být až celý jeden měsíc – a v případě potřeby je dokonce možné celou transakci ještě oddálit.


Vybírejte opravdu pečlivě, srovnejte si RPSN a úrokovou sazbu, budete mít hned jasněji


Pokud se chcete maximálně ujistit v tom, že jste si vybrali správně, srovnejte si nabízenou úrokovou sazbu s RPSN (roční procentní sazbou nákladů). Hned pak zjistíte, jak se má celá situace – tedy jestli přeplatíte jistinu nejen o úroky, ale i o velké poplatky navíc. Vážně potřebujete platit za vyřízení půjčky nebo vedení úvěrového účtu? Takové věci už dnes nejsou moc často k vidění, tak proč podobné jednání vůbec podporovat? Obraťte se se svou žádostí o půjčku jinam, možností jsou tu celé desítky.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%