Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
20.09.2017

Nemáte peníze do výplaty? Půjčíme vám obratem

Finanční injekce ve chvíli, kdy ji zrovna nejvíce potřebujete. Pár tisícikorun na cokoliv, bez vysvětlování a stoprocentně diskrétně. Jednoduše, s nulovým rizikem, bez nutnosti podávat spoustu osobních údajů. Snadné sjednání půjčky, která pomůže v době finančních nesnází. Půjčte si na novou elektroniku, složenky, ale klidně i něco jiného – podle vlastního výběru.


Půjčit si peníze je otázkou několika málo minut, stačí se jen rozhodnout, u koho to bude


Úplně klasická a modelová situace. Peníze jsou potřeba, když je týden před termínem výplaty a nejlépe by bylo, aby se kýžený převod uskutečnil ještě dnes. Je totiž zapotřebí udělat nákup potravin na víkend, protože spíž doslova a do písmene zeje prázdnotou. Není proto možné na peníze čekat nějak dlouho, protože pak půjčka vlastně ztrácí svůj smysl. Toho se ale nemusíte vůbec obávat, protože úvěr bude vyřízen v řádu několika málo minut. Kontaktní formulář je velmi krátký a vyplníte jej za malý okamžik, nepůjde o doplňovačku plnou důvěrných osobních informací. Totiž, stačí jen, abyste opsali většinu údajů ze svého občanského průkazu – a samozřejmě k tomu přidali i jeho identifikační číslo.


Prověřte si poskytovatele, porovnejte nabídky úrokových sazeb a samozřejmě i doplňkových služeb


Není poskytovatel jako poskytovatel, to je jistě všem naprosto jasné. Ten, koho si vyberete vy, by měl mít za sebou už nějakou historii, počítající se ideálně na roky. Mělo by jít o stálici na trhu, která za sebou nemá žádné problémy a negativní reference. Nemusíte být profesionálním detektivem, hodně zjistíte i z klasických vyhledávačů, kam zadáte název té či oné firmy. Jsou informace pozitivní, zná onoho poskytovatele i někdo z okruhu vašich nejbližších osob? Pak jste patrně na správné adrese, není co více dodat!


Nemusíte podstupovat osobní jednání, není nutné, abyste někam zdlouhavě telefonovali. Celá transakce totiž bude ještě jednodušší, než si myslíte. Převod financí na váš bankovní účet je také otázkou maximálně minuty. Nebude se totiž posílat z jedné banky do druhé, převod se uskuteční v rámci jedné banky – jde tedy jen o účetní operaci a nikoliv převod, trvající běžně i několik dnů.


Možnost prodloužit lhůtu splatnosti za poplatek o dalších několik dnů, jen se domluvit


Pokud nebudete stíhat splácení a splátkový kalendář se promění v dostihy, rozhodně si nemusíte nějak zoufat. Když totiž dojde k podobné situaci, stačí jen kontaktovat poskytovatele s žádostí o odklad splátek. Samozřejmě to nebude zdarma, podobná služba je vždy a všude zpoplatněna, rozhodně ale nejde o nějakou vysokou sumu, není se vůbec čeho obávat. Jde o velmi vstřícný krok ze strany poskytovatele, kvůli několika dnům odkladu přeci není nutné, aby vyvstal důvod pro exekuční řízení.


Transparentní a velmi krátká smlouva, vše je bez skrytých poplatků a nutnosti ručitele


Nepotřebujete ručitele, není ani nutné, abyste platili jakékoliv peníze předem. Půjčky fungují naprosto jinak, než tomu bylo třeba před dvaceti lety. Smlouva je velmi krátká a nabízí jen několik málo vět. Pokud budete v budoucnu žádat o půjčku znovu (a často to je za výhodnějších podmínek než prve – věrnostní bonusy jsou dnes už klasika), použije se znovu tatáž smlouva. Jde tedy o administrativně velmi snadnou záležitost, jíž je třeba maximálně ocenit. Na tuzemském trhu najdete desítky různých možností, jak si půjčit peníze nebankovní cestou, a to samozřejmě nejen v Ostravě. Na vás je, abyste si zvolili tu nejlepší z nich. Aktuálně to může být jedna, za měsíc však může být výhodná nabídka někde úplně jinde, trh se totiž hodně mění.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%