Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
15.05.2024

Nebankovní půjčky a úvěry se nabízejí jako zajímavá jako alternativa.

Půjčit si peníze je velmi snadné. V dnešní době vám k tomu stačí jen stabilní internetové připojení.

Je to otázka, kterou každý den řeší tisíce českých domácností. Nečekané výdaje přicházejí a chtějí rychlou odpověď. Jak si s tím poradit? Nabízí se řešení v podobě krátkodobého úvěru s minimem podmínek, s nímž můžete mít jasno ještě dnes. Stačí si vybrat částku a lhůtu splatnosti, velkou výhodou je, že nepotřebujete ručitele. Krátká smlouva je dalším plusovým bodem, podmínky jsou zcela transparentní. Svůj příběh si proto můžete napsat v mnoha různých provedeních. Záleží jen na tom, co vás přesně k úvěru dovedlo.

Snadná cesta naprosto pro každého

Jaké jsou nebankovní půjčky a úvěry? V první řadě je výhodou, že si je dohodnete online a díky tomu nepřicházíte zbytečně o čas. Není k tomu důvod, dnešní době totiž v každém ohledu vládne internetová přípojka. Stačí si vybrat konkrétní parametry, existuje pestrá paleta variant. Každá z nich může být vhodná pro jinou situaci. Pokud si řeknete, potřebuji peníze ihned, není tedy důvod čekat. Ozvat se lze naprosto kdykoliv, bez ohledu na čas nebo datum, které je právě uvedené v kalendáři. Krokem číslo jedna je zde totiž vyplnění krátkého formuláře. Co všechno v něm nesmí chybět? Jméno, příjmení, adresa a také doklad o příjmu, to jsou základní věci, bez nichž se dnes opravdu neobejdete.

  • 1 000 Kč je minimální částka, o které můžete uvažovat. Menší obnos si už totiž nepůjčíte.
  • 30 000 Kč je stanoveno jako maximum. Vyberete si sumu v rozmezí těchto dvou limitů?
  • Splatnost nabízí čtyři různé cesty. Je to 7, 14, 21 a také 28 dní, záleží na osobním výběru.

Minimum podmínek je značnou výhodou

Co musíte splnit, abyste mohli žádat o nebankovní půjčky a úvěry? Jak jistě tušíte, cesta je velice jednoduchá a nenáročná. Nebankovní společnosti, které poskytují půjčky, mají jen základní podmínky a neptají se na detaily ze soukromého života. Nezajímá je výměra bytu, koníčky ani to, jaké jste měli maturitní vysvědčení. Jde především o klasické ověření identity žadatele, tedy věc, kterou vyžaduje dnešní legislativa. Výběr částky je jen na vás, totéž platí o termínu splatnosti. Flexibilita je velmi důležitá. Důvodů, kvůli nimž si zájemci sjednávají tyto finanční produkty, mohou být totiž stovky.

Rozvaha je vždy základem úspěchu

Vždy byste měli dobře odhadnout své možnosti a vědět, jestli vám nastavení splátky nebude činit potíže. Začít můžete vlastně kdykoliv, ale mělo by to být po důkladné rozvaze. Finanční záležitosti si totiž žádají dobrý plán, nelze v žádném případě jednat ukvapeně. Dostupnost 24/7 je hlavní výhodou, nemusíte nikam chodit osobně. O to více byste se měli věnovat plánování dalších kroků.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%